Arama sonuçları: *

1. E

Ekranı bozuk olan laptopu monitöre bağlayıp kullansam sorun olur mu?

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce bir konu açmıştım ekran kartının bozulduğu hakkında sonra arkadaşla konuşurlen dedi ki senin laptop apu nasıl ekran kartı yansın o ekran sorunu bende de var aşırı ısınmadan dolayı oluyor dedi ben de mantıklı buldum televizyona bağladım gayet iyi çalışıyordu bir...
  2. E

acil klavyenin bazı tuşları aniden yazmamaya başladı

hiçbir sıvı teması falan olmadı aniden gitti caps lock,t,ü,ğ,y,t,silme tuşu aniden çalışmamaa başladı neden?
  3. E

Lapotapumdaki ram in marka modelini nasıl öğrenebilirim?

Laptopa ek 8gb ram takacağım fakat laptaotaki 4gb ram in marka modelini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?
  4. E

Laptopa MC kurduğumdan beri pil ömrü azaldı neden?

ben tlauncher yükledim laptopa mc oynadım 100 şarjda 1 saat gibi bişe oynadım sonra laptop şarj aleti bozuldu 2 3 hafta pil full 0 da bekledi mc oynadığımda da öleydi pil 1 2 saat gitti ama ben şimdi şarja taktık 100 oldu mc yi sildim java yı falan ama eskiden 5 6 saat olan pil ömrü 1 saat...
  5. E

Laptop kapalıyken durduk yere fanı çalıştı?

Laptop şarjdaydı fakat aniden fanlar çalışmaya başladı laptop sıcaktır dedim fakat gayet soğuktu neden olabilir? 1618525923 Not:Laptop kapağı kapalıydı kapatma tuşuna basmamıştım
  6. E

Li-Polimer pillerin ömrü ne kadardır?

Merhaba laptopumda anlık olarak Li-Polimer pil bulunuyor bende bunun ne kadar ömrü kaldığını merak ettim PİL DURUMU Günde yaklaşık 3 yada 4 abartsan 5 döngü yapıyorum tahmini kalan ömrü ne kadardır?
  7. E

İş laptopunu şarjda kullanmak zararlı mı

biliyorum bu konuda çok şey oldu fakat hepsi oyuncu laptopuydu benim soru iş laptopları yani dahili ekran kartı bulunmayan ekran kartı işlemcinin olan şöyle ben buna sürekli şarja takıp dolduktan sonra bakıyorum ama bazen şarjda bakabiliyorum ısınma sorunu falan yok hani şarda yüzde 5 den 100 e...
Top Bottom