Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Yardım Valorant'ta 200 FPS üstüne çıkmama sorunu

Arkadaşlar sistemim imzamda yazıyor. Mux Switch özelliği var ve FPS hep 200 bandında.Arkadaşımda aynı işlemci 4060'lı laptop var ve o 500-600 fpslerde dolaşıyor.Bu nasıl oluyor?
  2. Dusmax

Yardım Steam'den oyun oynuyorken oyun donuyor ve oyundan atıp discord'da çöküyor.

Arkadaşlar sorun bu.Valorant oynuyorken böyle bir şey olmuyor.Sorun yeni olmaya başladı neden kaynaklı olabilir acaba? 1719362762 Steam arayüzü çöktü hatası veriyor. 1719363067 The Forest bir anda donuyor ve bilgisayar ya siyah ekranda kalıyor düğmeden kapamadan düzelmiyor ya da biraz...
  3. Dusmax

Yardım Laptop kamerası ome.tv'de çalışmıyor

Arkadaşlar laptop kamerası Chrome'da kamera isteyen bir siteyi falan deneyince 'Cihazlarınıza erişimi engellediniz' uyarısı veriyor ve kullanamıyorum.Nasıl çözebilirim?
  4. Dusmax

Yardım Chrome hesaplardan belli bir süre sonra hep çıkış yapıyor.

Arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi böyle oluyor.Gmail hesabı açık oluyor ama şifre istiyor girmek için ve kayıtlı şifrelerim kolaylık sağlıyor ama giriş yapmayı istediğinden kayıtlı şifrelere erişemiyorum.Aynı şekilde bu durum WhatsApp Web'de de böyle.Nasıl düzeltebilirim bunu?
  5. Dusmax

Laptop için stres testini ne kadar uygulamalıyım?

Cinebench+ furmark+ 3dmark bu testleri kaç dakika yapmalıyım ve değerler kaç olmalı arkadaşlar? Sitem Ryzen 7 7840HS - RTX4070
Top Bottom