Arama sonuçları: *

1. arda55

Yardım kşlavyeye .çay döküşlmesi sponucu tuşlşların yanşlışl basması

uşlaptpopunoo kşlavyesine .çay döktüm tuşlşlar yanşlışl basıypo göründüğü gibi ne yapmaşlıyımo
  2. arda55

Çözüldü✓ Mavi ekran yedim lütfen okuyabilenler yardımcı olsun

Adını unuttuğum dosyayı atacağım laptop açılınca 1678134171 Aşırı yavaş açılıyor laptop 1678134692 @Emmree
  3. arda55

Nasıl bu laptopu düzeltirim

laptopa virüs bulaştı ve windows oturumunuzu kapatmak istiyor dedi kendi kendine kapattı artık açılmıyo virüs bulaltığını farketmiştim anında malwarebytes ten tarama başlatmıştım taramada daha tamamlanmadan detection 75 ken winfows oturumunuzu kapatmak istiyor geldi nasıl tamir edebilirim?
  4. arda55

Yardım Laptopuma soda döküldü

laptopuma soda döküldü (limonlu) tuşa basıyorum tuşun ışığı yarım saniye yanıyor ve gidiyor açılmıyor. laptopa güç geliyor o konuda problem yok güç gelince yanan ışıklar yanıyor sorunu ne olabilir? şuanda normal bir şekilde açılıyor ama bir süre sonra kapanıyor.
  5. arda55

Mavi ekrandan sonra siyah ekran olması ve sadece güvenli modda açılması

Valo oynarken mavi ekran yedim mavi ekrandayken bilgisayarı kapadım bilgisayar siyah ekran oldu sadece mouse imleci var explorer.exe denedim işe yaramadı
  6. arda55

Ekran kartı değişebilir mi?

Casper Nirvana CKY.3632-8N35V-S laptop um var ekran kartı bozuldu daha güçlü bir kart ile değişebilir mi?
  7. arda55

Sıkıntı bataryada mı

Bilgisayarın Bataryası ölü ama tüm usb leri çıkartıp şarja takınca şarj olmaya devam ediyor sıkıntı bataryada dimi
Top Bottom