Arama sonuçları: *

1. 4ghost.cs

Laptop a ekran bağlamanın herhangi bir zararı var mı ?

Arkadaşlar leptop aldım ama oyunlarda keyif alamıyorum ekran alıp bağlamak istiyorum leptop u kasa niyetine kullanmak istiyorum bir ekran bağlamak leptop a bir zararı olur mu ısı olsun fps kaybı olsun görüntü kalitesi olsun herhangi bir düşüşü değişikliği olur mu
  2. 4ghost.cs

Ekrandaki fps sayacı nasil kapanır ?

Nasıl oldu bilmiyorum sağ üstte fps sayacı açıldı nasıl kalkar bilmiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim Bilgisayarım Asya tuf f17
  3. 4ghost.cs

Laptop oyunlarda çok kasıyor ?

Yeni Laptop aldım özellikleri Asya tuf f17 İntel i17 13620h 32gb ram 4060 ekran kartı Daha kötü bilgisayardaki oynayan arkadaşımda gram sorun yok ben 1 haftalık yeni yüklediğim leptop da kasmalar var driverler hep güncel çözemedim ne yapmak lazim
  4. 4ghost.cs

Ekrandaki yazıların görüntüleri ve pixelleri bozuk

Arkadaslar leptop aldım tum driverleri güncelledim ekranım 144 hz de calısıyor ama resimdeki gibi anlamadıgım sekılde yazılar pixelleri bozuk gibi gözüküyor okudugumda rahatsız ediyor yardımcı olacak var sa cok memnun olurum
  5. 4ghost.cs

Asus Tuf Gaming F15 Bilgisayarimda 2.ssd slotu var mi ?

Asus Tuf Gaming F15 Bu bilgisayarı aldık . Daha doğrusu hediye olarak geldi bana Bunda 2.ssd slotu var mi acaba nasıl ogrenebilirim arastirdim bulamadım
Geri