Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Yardım Laptop ilk açılış kapanma reset isteme sorunu

Lenovo LOQ model laptobum var son 2 3 aydır ne zaman bilgisayarı açsam ilk açışımda lenovo yazısı geliyor ardından ekran kapanıyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor çek çaresi güç tuşundan kapatıp yeniden açmak sorunumu nasıl çözerim
  2. Krosakı Ichıgo

ekran kartı asla kendini tam kullanmıyor

rust oynuyorum ve darbogazmı var emin olamadım fps degerlerim kötü degil faakt kullanım çok düşük çözemedim en üstteki yüzde ekran kartım tam olarak kullandırma şansım varmı?
  3. Krosakı Ichıgo

Laptop sıcaklıklar nasıl olmalı?

apex legends en yüksek ayarlar ile 25 dk lık oyun sonucu 60 derecelere ulaştım bu nasıl bir değerdir laptop sıcaklığı için?
  4. Krosakı Ichıgo

Yardım Laptop ekran kartını tanımıyor

Sorunum başlıktaki gibi dxdiag bölümünde gözükmüyor ama aygıtlarda var nvidia ve lenovonun kendş driverlarınk kurdum
  5. Krosakı Ichıgo

Çözüldü✓ laptop hz degismiyor

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-ips-tasinabilir-bilgisayar-82xt004ctx-pm-HBC00004MP2D8 bu laptopbu satın aldım bugün geldi kurdum fakat sadece 64hz seçenegi var halen ekran kartınıda tanımadı driverları kurdum sitede 144hz yazmıyor...
  6. Krosakı Ichıgo

laptop wifi gözükmüyor

selamlar yeni aldıgım lenovo laptobuma windows kurdum açtım fakat wifi gözükmüyor yalnızca ethernet kablosu ile internete erişebiliyorum
  7. Krosakı Ichıgo

Yardım windows sürümümü nasıl yükseltirim?

windows 11 e geçmek için bios güncelledim ve windows güncelledim fakat halen sürümüm aynı sürümümü nasıl yükseltirim? (win 21h2 güncellemesi yaptım)
Top Bottom