Arama sonuçları: *

1. K

Laptop bu dan nekadar çıkış alabilirim

https://www.pttavm.com/acer-nitro-5-an515-ikinci-el-garantili-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-rtx3060-w10-156-fhd-p-331816550?gclid=CjwKCAiAoL6eBhA3EiwAXDom5jd4ctrAkJoLnA83miGKqaYF67xYgxAY1d1OYUHhtIS6XgrhRenbIxoCWacQAvD_BwE Arkadaşlar yukarıdaki cihaza sahibim (Bende 16*2 ve 1 TB m2 SSD) bu...
  2. K

Yardım Laptopum aniden kapandı açılmıyor.

Arkadaşlar merhaba, sabah canlı dersim vs vardı onlara girdim sonra cihazı kapayıp normal derslerim için okula gittim. Akşam geldim laptopu açtım hiçbir sorun vs yoktu işte şifreyi vs girdim açıldı yani cihaz. Bi kahve yapıp geleyim dedim geldim bide baktımki cihaz kapanmış hiçbir ışık vs...
  3. K

Klavyede bazı tuşlar basmıyor

Arkadaşlar merhaba, Monster tulpar t7 v13.1.1 laptopa sahibim yaklaşık 7 adet tuşum çalışmıyor ama şöyle ki; Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ama çalışınca hepsi birden çalışıyor çalışmayınca hepsi birden çalışmıyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir acaba? Çalışmayan tuşlar: Esc, Tab, R, Y...
  4. K

Laptopum aşırı ısınıyır

Arkadaşlar merhaba, yeni bi laptop aldım (2.el) fakat işlemci aşırı derecede ısınıyor bu canımı sıktı bu ısıyı nasıl düşürebiliriz? monster tulpar t7 v13.1.1 İ7 7700hq, gtx 1060 6gb 16gb ram 256 m2 +n500 sata ssd 17" Macun değişimi vs yeni yapıldı altında soğutucu olduğu halde 95 derecelerde...
  5. K

Laptobumda CSGO anlamsızca drop yiyorum

Arkadaşlar Monster merhaba a7 v6. 1 laptopum var. İ7 4. Nesil işlemci gtx 960 e.kartı 8 gb ram 256 m2+500 sata ssdm var. Anlamadığım bir şekilde csgoda drop yemeye başladım aniden anlık drop yiyorum, ben ayarları kısayım diye düşindüm fakat ayarlaeı kıskıça fps dahada düşüyor ve drop iyice...
Top Bottom