Arama sonuçları: *

1. B

200Tl ile M2 mi Ram mi alayım?

Laptop için 200tl bütçeyle 120gb M2 mi alayım yoksa 4gb daha ram mi alayım Laptopta hiç M2 yok ram 4gb ddr4
  2. B

Laptopa formattan sonra neler kurulması gerekir

Bilgisayara format attıktan sonra hangi sürücüleri kurmam gerek
  3. B

Yeterli sistem oyun kasıyor

Arkadaşlar merhaba. Asus x505bp br019 laptopum var burda bu laptop hakkında sayısız konu açtım sıkılmışsınızdır belki. Sabotaj oyununda amd radeon ayarlarında oyun için işlemci ve ekran kartı yeterli gözüküyor ama oyun açılması bile 1 saat sürüyor zaten açılınca hiç oynanmıyor yazılımsal Bi...
  4. B

LOL'de Düşük FPS sorunu

asus x505bp br 019 laptop var özelliklerini aşağı yazacağım daha önce de bu sorun için konu açmıştım lol de oyunu tam ekrana alınca fps 10un üstüne çıkmıyor pencereliye aldığım anda düzeliyor daha önceki konuda laptopun bakımını yaptır vs şeyler dediler bugün yaptırdım ama hiç bir değişiklik yok...
  5. B

Laptop ram önerisi yardım lütfen

Asus x505bp br019 laptop var 4 gb ddr4 2133mhz rami var Bi 4 gb daha eklemek istiyorum ddr4 2133mhz bu laptopa uyumlu Bi ram söyler misiniz
  6. B

Laptop batarya değişim

Asus X505BP BR019 laptopum var bataryası bozuk 15dk anca gidiyor sürekli şarjda kullandığımdan bozuldu galiba yedek parçası nerede bulunur ya da başka marka bu laptopa uyacak batarya bulabilir miyim
  7. B

Laptop fazla ısınma sesli çalışma sorunu

Asus X505bp-Br019 laptopum var çok fazla ısınmaya başladı ve çok sesli çalışıyor performansında da ciddi düşüş var içini Bi temizleyip termal macun falan değiştirsem düzelir mi ve bunu ben kendim yapabilir miyim Bi zarar verir miyim laptopa
  8. B

Lol aşırı düşük fps sorunu

Asus x505bp br019 laptopum var Özellikleri: AMD a9 9420 işlemci Radeon r5 m420 ekran kartı 4gb ram Daha önceden çok iyi oynuyordum hiç bir fps donma takılma yoktu Bi anda bi şeyler oldu şu an tam ekranda 10 fpsten yukarı çıkmıyor oyunu pencereliye alınca 40-50 fps oluyor dediğim gibi eskiden...
  9. B

cs go da 15 fps ten fazla alamıyorum

asus vivobook 15 x505bp br019 bir laptopum var özellikleri: amd a9 9420 radeon r5m420 4gb ram cs go sistem gereksinimlerini karşılıyor karşılamasa bile o kadar altında değil ama oyunda 15 fps ten yukarı alamıyorum lütfen çözüm önerin
Geri