Arama sonuçları: *

1. C

Oyunlarda Düşük Fps Problemi

Oyun LOL CS oynarken FPS'im sabitleniyor. Hatta 144 fps in altında kalıyor 144 bile görmüyor Oyun içi vsync , Nvidia denetim masası ayarlarından da max kare hızı ve fps sabitleme(düşey senkronizasyon) ayarları kapalı. Son ve en önemlisi bugün şunu farkettim. Lol oynarken alt+tab attım ve...
  2. C

Acer Nitro 5 FPS Sorunu

Geçenlerde Acer Nitro 5 satın aldım ve FPS ile alakalı problemler yaşıyorum fps belli bir seviyenin üstüne çıkmıyor. Özellikler: RTX 3070 / İ7 11800H / 16GB RAM(3200MHZ) Örnek olarak En düşük ayarlar 1080p Valorant oynarken max 160fps gördüm. Sebebi ne olabilir acaba?
  3. C

Yardım Kameranızı bulamıyoruz

Dell bir laptop kullanıyorum ve kamera uygulamasını açınca "kameranızı bulamıyoruz" diyor. Aygıt yöneticisinde de görünmüyor ama olduğunu biliyorum ne yapmam lazım.
  4. C

Laptop'ta hep harici ekran kartını kullanma

Laptop kullanıyorum hem intel hem amd var ben hep amd yi kullanmak istiyorum ne yapmam lazım? (ekran da dahil)
  5. C

V-sync kapalı ama oyunlar 60 fps

AMD ekran kartı kullanıyorum ve bazı oyunlarda 60 FPS üstü görmüyor. V-Sync kapatmama rağmen mesela Minecraft, Assassin's Creed 3 60 FPS üstüne çıkamıyorum.
Geri