Arama sonuçları: *

1. EMREG

Laptop klavyesi y tuşu içeri girdi.

Laptop klavesinin içine girdi içini açmadan nasıl düzelir? 1622134941 Şu anlık kopyalama ile kullanılır içine bastırdım y basılı kaldı az içeri çekmeye çalıştım şuan basmıyor. 1622134964 Laptopa zararı olur mu?
  2. EMREG

Eba ZOOM sitesine atıyor ama zoom açmıyor.

Ebadan canlı ders için başlat tuşuna basınca zoom linkine atıyor oradan da zoom uygulamasına atmıyor. ZOOM a normal olarak girebiliyorum ama link üzerinden bağlanamıyorum/geç bağlanıyor.
  3. EMREG

Mavi ekran yedim!Minidump paylaşılacak.

Laptop kullanıyorum.Isınmıştı.5 saat şarjda canlı ders+1 saat normal kullanım+oyun açılırken yedim. Minidump nereden paylaşılıyor?
  4. EMREG

Laptopum zarar gördü mü?(2)

(İlkine mesaj gelmedi.Sorun da düzeldi.) Benim bugün klavyem gitti.Yeniden başlattım o ekranda kaldı.Kapatamadım.10dk sonra şarjdan ve fareyi çıkardım.Sonra şarjdan kapandı.2 saat sonra açtım.Şarjda açtım ve hala şarjda.śuan çalışıyor ama farede sıkıntı var.Tekerlek ile yeni sekmede aç komutunu...
  5. EMREG

Laptopum zarar gördü mü?

Benim bugün klavyem gitti.Yeniden başlattım o ekranda kaldı.Kapatamadım.10dk sonra şarjdan ve fareyi çıkardım.Sonra şarjdan kapandı.2 saat sonra açtım.Şarjda açtım ve hala şarjda.śuan çalışıyor ama farede sıkıntı var.Tekerlek ile yeni sekmede aç komutunu yapamıyorum. 1591449377 Tekerlek ile...
  6. EMREG

Laptop fanı ısınınca cızırtıyor.

Dün peçeteyle filtreyi temizler ve bu oldu.İçime bir şey mi kaçtı?
  7. EMREG

Yardım Laptoptan cızırtı geliyor.

Laptopun altını peçeteyle sildim çok tozlanmıştı.Hava gelen yerleri yani fanları sildim ancak cızırtı gelmeye başladı.Peçeteyi çok bastırmadım. 1587818247 ?
Top Bottom