Arama sonuçları: *

1. recepcan

HP Omen 16-C0053NT cihazım için NVMe SSD önerisi

https://support.hp.com/tr-tr/document/c08119843 Cihazım bu, 512 ya da 1 TB NVMe SSD takviyesi yapacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca iki adet mi slot var yoksa tek mi bilen var mı?
  2. recepcan

RX6600M cihazda ReLive video kayıt özelliği yok

Merhaba, 6600M ve 5800H bir cihaza sahibim. Ben oyun oynarken video çekmek istiyorum ama OBS tarzı uygulamalar performans düşürüyor. Önceden RTX 2060 cihazım varken Shadow Play ile kayıpsız çekiyordum bu özelliğin karşıtı ReLive bende kullanılmıyor ama. Ne yapmam lazım bu özelliği kullanmak...
  3. recepcan

Minecraft RX 6600M ile çalışmıyor

Oyuna orjinal Launcher ile giriyorum. RX 6600M var sistemimde ve işletim sistemi Windows 11. Ne yaptıysam harici kart ile çalıştıramadım. Adrenaline uygulamasından oyun olarak eklenmiyor, grafik ayarlarından da kendisi çıkmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  4. recepcan

İ5 10300H Battlefield V için yeterli mi?

Merhabalar, normalde bu konular hakkında bilgiliyimdir fakat çok zor durumda kaldım. Oyun oynamak için zar zor biriktirdiği para ile aldığım Laptop'um hiç bir oyunda istediğim performansı veremiyor zaten amacım sadece Warzone ve BF V oynamak. Warzone ayarlar fark etmeksizin ortalaa 40-50 FPS...
Geri