Arama sonuçları: *

1. B

Laptop Ekran Servis Ücreti

Selamlar, huawei matebook d15 bilgisayarim linkte paylastigim soruna sahip. ( https://streamable.com/1kuyk4 ) Huawei KVK teknik servise gonderdik bize 3200TL ucret cikardilar (Garanti disi, ekran, ekran flexi ve B cover ucreti " seklinde aciklama var). Az çok bildigim kadarıyla ekranda sorun...
  2. B

Huawei D15 Aniden kapanma ve problemler.

Matebook D15 3500U modeli. Bir gün aniden ekran karıncalandı ve bilgisayar kapandı. Son zamanlarda da acılması cok zaman alıyor eskisine gore. 2.5 Yıllık termal bakımları yapılmadı. Ben diskten sıkıntı oldugunu dusundum crystal mark ve hdsentinel sonuclarını ekte bırakıyorum. Nasıl bir cozum...
  3. B

Laptop CPU upgrade Yardım

iyi gunler, B940 İslemcili eski laptopumu bir nebze kullanılabilir hale getirmek istiyorum. Laptopum cpuz ekranini ekliyorum. İslemci degisimi yapabilir miyim ve F/P ne ile degistirebilriim?
  4. B

Ethernet portu olmayan laptop için oneriler.

Okulun wifisi odamda çekmiyor odada ethernet girişi var ama benim laptopumda var. Nasil bir çözüm uretebilirim?
  5. B

Laptop Isınma ve Yavaşlık Sorunu.

İyi gunler herkese. i7 6700hq, gtx960m, 8gb 1600mhz ram, 1 tb HDD bulunan laptopum acılısı 1 dakika kendine gelmesi 30saniye suruyor. acıldıktan sonra hwmonitor sıcaklık degerleri (hicbir sey yapmıyorum sadece hwmonitoru acıp bekledim) Cpu 35den 55e, Gpu 32den 50e cıkıyor. aida64 testinde cpu ve...
Top Bottom