Arama sonuçları: *

1. YasinKrk0

bilgisayarın ısınma sebebi işlemci olabilir mi?

bilgisayarım uzun süredir bu şekilde ısınıyor sebebini anlayabilmiş değilim tamirciye de götürdüm sordum ssd sağlığın %26 ondan ısınıyo dedi fakat benim içime sinmedi farklı bi uygulama ile kontrol ettim ssd sağlımın %93 olduğunu gösteriyordu program bu ısınma sorunu neden olabilir yardım...
  2. YasinKrk0

Laptobum bi anda dondu

Bilgisayarım valoranta girerken bi anda dondu bu sabah 70-80 arası bi fps ile oynarken 5dk önce açtığımda dondu düğmesine uzun bi süre basılı tuttum aç kapa yapmaya çalıştım olmadı. Bende ters çevirip bataryayı tak çıkar yaptım öyle düzeldi ama bunu yaparken fandan bi anda garip bi ses geldi ve...
  3. YasinKrk0

Bu sıcaklığı nasıl düşürebilirim?

Az önce bilgisayarda growtopia oynarken bu ısıları gördüm nasıl düşürebilirim termal macunu kuruduysa ne kadar etki eder?
  4. YasinKrk0

windows defender trojan

bu sabah windows defenderdan bi uyarı aldım fakat oyunun ortasında olduğum için okumadan kapatmak zorunda kaldım şimdi aklıma geldi ve windows defenderdan hızlı tarama yaptım bilgisayarda trojan virüsü buldu sizce bu doğru mu bu tip olaylardan fazla anlamıyorum
  5. YasinKrk0

Laptop depolamamı arttırmak istiyorum

Lenovo z580 markalı laptop kullanıyorum fakat depolama alanım yeterli gelmiyor. Depolama alanımı arttırmak istiyorum resimdeki parçaları almam yeterli olur mu?
Geri