Arama sonuçları: *

1. climaxbae

Bu FPS Değeri bu sistemde normal mi?

arkadaşlar merhaba, kuzenime yeni bir laptop aldık asus g513 sistemin özellikleri ryzen 7 4800h nvidia 3050 4gb ddr6 1x16gb ram 512 gb m2 ssd valorantta değerler ekteki gibidir hatta ölünce vs fpsin 100ün altına düştüğü oluyor ve zaman zaman 50lere 70lere düşüp fps drop oluşturuyor ne yapmak...
  2. climaxbae

islemci kullanimi %60-80 arasi bu normal mi?

imzamdaki sistemle orta grafiklerde cyberpunk oynarken islemci kullanimi 81lere kadar cikti 60-80 arasi seyrediyor genelde fps drop vs yemiyorum ama bu normal midir?
  3. climaxbae

Laptop işlemcileri neden çok güçlü

Arkadaşlar ben masaüstü pc'mde i3 10100f 1660super kullanıyorum işlemcim ekran kartımı gayet rahat besliyor ama monster ve bi çok laptopta nedense i7 10.nesil ve 1650ti kombinasyonunu kullanıyorlar laptop olduğu için işlemci daha mı güçlü olmalı yoksa pazarlama stratejisi mi merak ettim bilgisi...
  4. climaxbae

PC'm düşük FPS alıyor

Arkadaşlar yeni i3 10100f 1660superli sistem kurdum youtubeda fps testlerini iizlediğimde valorantda aynı fpsi alıyorum ama gta5de 40-50 fps daha aşşasında alıyorum aynı ayarları yaptım sizce sorun ne olabilir arkadaşım gtada optimizasyon sorunu olduğunu söylemişti diğer oyunları henüz...
Geri