Arama sonuçları: *

1. hamzacolk

Acer Laptop Boştayken Aşırı Isınıyor Ve Fps Sorunu Yaratıyor ?

Laptop aniden fazla ısınmaya ve fps sorunu yaratmaya başladı. 100 fps tarzı alırken 20-30'a kadar geriledi. Buna artı olarak bilgisayardan daha çok ses çıkmaya başladı. Problem ne olabilir ? yardımcı olursanız sevinirim. Ha bir de GPU boştayken 55 derecelerde çalışıyor.
  2. hamzacolk

Çözüldü✓ Masaüstündeki uygulamalarım bir anda gitti, neden?

Arkadaşlar en son kapattığımda bir şey yoktu. Bu sabah bir açtım ki uygulamalar gitmiş. aşağıya koyduğum videoda yapılanı denedim ama düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor ? ayrıca mouse ile basılı tutunca çıkan mavi şeyde gelmiyor (ismini bilmiyorum). Yenile falan oluyor ama uygulamalar yok. Bu arada...
  3. hamzacolk

Paladins açarken 3 farklı hata alıyorum.

Paladins oynamak istiyorum steamdan indirdim oyunu açarken MSVCR100.dll , MSVCP140.dll ve VCRUNTIME140.dll hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Youtube'den videolara baktım. Microsoft'tan bir program indirmem gerektiğini gördüm indirdim düzelmedi hatta başta VCRUNTIME140.dll hatası yokken o...
  4. hamzacolk

Anlık Gelip Giden Yeşil Ekran.

Arkadaşlar bilgisayarı kullanırken arada sırada anlık yeşil ekran gelip gidiyor. Nadiren de olsa oluyor. HDMİ kablosunda sorun vardır diye düşündüm slotunda hereket ettirdim belki ondandır diye ama ondan değil sorun olmadı. bir kere monitörün yerini değiştirirken oldu bugün ve nadiren oldu...
  5. hamzacolk

Geçersiz Format hatası alıyorum.

Eski bir televizyon ile görüntü kısmını hallediyorum idarelik olarak. HDMI bağladım başta açıldı. Görüntü ayarlarında 3B diye bir şey vardı tıklayayım dedim görüntü gitti. Başka televizyonda denedim çalıştı ayarlardan kapatayım dedim 3B olayını ama bu seferde seçenek yoktu. Ne yapmalıyım? nasıl...
  6. hamzacolk

Forumda yaşadığım ufak bir sorun var nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar ne zaman sayfayı yenilesem anlık 4 bildirim gelip gidiyor. Bazen bakıyorum var mı diye ama yok. Nasıl düzeltebilirim her yenilediğimde geliyor. Bilgisayarda da aynı telefonda da.
  7. hamzacolk

Laptopun tuşları takılıyor.

Laptopun tuşları arada takılıyor yazı yazarken sebebi nedir? yazı yazarken çok can sıkıyor.
Geri