Arama sonuçları: *

1. oaK´

Çözüldü✓ Macbooka bi bardak kola döküldü?!?!

beyler MacBook Pro 14 inç modele şişenin bi kısmı döküldü 1 bardak kadar gece saatte servis bulamadım süpürge ile çektim portları temizledim klavyeyi kolonyalı bezle temizledim vs vs sabaha beklerken yapmam gereken şeyler var mı daha? Şuan kapak kapalı ters şekilde bekliyor.
  2. oaK´

en iyi apple teknik servis neresi

istanbuldayım zorlu centerda ki apple a gidicem normalde de ondan daha iyisi var mı? troy falan daha iyi midir?
  3. oaK´

apple müşteri destek hakkında

arkadaşlar 1.5 yıl daha garantisi olan 2. el bir macbook air m2 aldım, bilgisayar nerdeyse hiç kullanılmamış ve yere düşürülmemiş, ki bunu kozmetikten de anlayabiliyorum pcnin üstünde toz dahi yoktu öyle söyliyim ancak arada sırada gidip gelen yeşil bir çizgi var, redditte gördüğüm kadarı ile...
  4. oaK´

Yardım sıcaklıklarım bi anda çok yükseldi

arkadaşlar bilgisayarım normalde yük altında 60 70 civarında gezerdi, şuan tarayıcı da 10 sekme açık ve spotifydan şarkı dinliyorum, işlemci sıcaklığına baktım 90 derece gözüküyor. şuan 70 civarında dolaşıyor, böyle saçma bir şey neden olur, asus vivobook 15 pro oled kullanıyorum.
  5. oaK´

laptobumu nasıl şarj edebilirim?

Beyler bende asus vivobook pro 15 oled diye bi laptop var ve bu yuvarlak girişli soketten şarj oluyor. Ben bu laptopbu powerbank ile şarj edebilir miyim? Olursa nasıl bi yöntem izlemem gerekir?
  6. oaK´

Yardım Laptopumun ramini yükseltebilir miyim?

https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-m3500qc-l1335-amd-ryzen-7-5800h-16gb-1tb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000022YGWS-yorumlari?sirala=createdAt&sayfa=1&ozellik=&keywords= base olarak 16 gb ram ile geliyor, tasarımcı olduğum için aynı anda bir çok şey...
  7. oaK´

Yardım laptop benchmark hakkında

hocamlar yeni laptop aldım da daha gelmedi laptop gelince hangi testleri yapayım? laptop bu https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-m3500qc-l1335-amd-ryzen-7-5800h-16gb-1tb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000022YGWS?magaza=DeliFırsat
  8. oaK´

Öneri Bugün aldığım laptopumun paneli sıkıntılı çıktı (?)

Selam dün Online'dan sipariş verdiğim Lenovo laptopumun ekranında şimdi bir şey fark ettim. Bu kadar belli olmuyor ancak yine de dikkat çekecek seviyede bir sızmadan ziyade başka bir şey söz konusu ek olarak biraz daha üstünde garip bir beyazlık var. Bu durum normal mi yoksa değişim mi talep...
Geri