Arama sonuçları: *

1. slmbnemıstık

Yardım laptopuma nasıl hdd takabilirim

Lenovo IdeaPad Gaming 3 dostlar bunu aldım da ben buna kendim mi hdd yi takacağım arkasını açtığım an garantisi biter mi ? ne yapabilirim ? lenovo'nun teknik servisine mi vermeli miyim ? @Techno08 @Barış Yalçın
  2. slmbnemıstık

laptop ekran kartı değişimi/ekran kartı takma nasıl oluyor?

dostlar internette gördüğümde bir adam bir laptopun ekran kartını değiştiriyordu bende eski acer i3 7.nesil 8gb ramli laptop var ama dahili ekran kartı var ben buna nasıl ekran kartı takabilirim ve bu ekran kartlarını nereden bulabilirim ayriyeten bu laptopa hangi ekran kartını takabilirim...
  3. slmbnemıstık

Yardım monster işlemci 80 dereceye çıktı

işlemcim i5 10300H işlemci var cs go rekabetçi (45 dk sürdü) maçtan sonra işlemcim 80 dereceye fanlarım çok hızlı dönmeye başladı sizce normal mi hiç laptop soğutucusu fln kullanmıyorum.
  4. slmbnemıstık

masaüstü bilgisayarımda mic çalışmıyor

dostlar arkadaşımın masaüstü pc si var kulaklıkta stereo kulaklık kullanıyor. neden mic çalışmaz ki var mı bi öneriniz. discordta fln mic çalışmıyor sizce neden kulaklıgı:Rampage RM-K27 X-Jammer RGB Mikrofonlu Kulaklık şimdiden hepinize teşekkür ederim.
  5. slmbnemıstık

laptop sarjda oynama

dostlar bende imzamda gördüğünüz üzere monster laptop var şarjda oynamak istiyorum ama bataryadan korkuyorum bataryanın ömrünü yer diye o yüzden bataryanın ömrünü yemeden nasıl şarjda oynayabilirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim iyi forumlar(umarım konuyu doğru açmışımdır)
  6. slmbnemıstık

ekran parlaklığı artmıyor

dostlar laptop kullanıyorum ekran parlaklığımı 100 yapsam da yine de 100 olmuyor 20-10 gibi oluyor ne yapmam lazım acil yardım edebilir misiniz? Abra A5 V15.5 15,6" Oyun Bilgisayarı bilgisayarım bu napabilirim
Top Bottom