Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 16

Laptopuma disk takılır mı

Merhabalar. Ben Lenovo IdeaPad 3 15İTL6 kullanıyorum. Hafızası yetmediği için ek disk almak istiyorum. Bu bilgisayara ekstra disk takılır mı? Takiliyorsa türü nedir ve nereye takılıyor,bı sıkıntı olur mu?
  2. Yunus Emre 16

Yardım Laptopumdaki verilen hata. (Önemli, yardım edin!)

Selamün aleyküm. Benim bir laptopum var. HDD arızalı,yani gidici. Fakat çalışıyor ve günlük hayatımda rahatça kullanabiliyorum. Fakat, ara ara bilgisayarı açarken böyle bir hata veriyor. Açma tuşuna basıyorum, 5-10 ek siyah ekranda kalıyor veya turuncu çizgiler oluşuyor. Sonra ise aşağıdaki hata...
  3. Yunus Emre 16

Bilgisayar GG mı oluyor v2

Selamünaleyküm. Bi önceki 'bilgisayar GG mı oluyor' da yorum yapanlara teşekkür ederim. Fakat hepsi, diskin rahmetli veya gidici olduğunu söylüyor. Ama şuan arada takipmaları ve bazı günler çok yavaş olması dışında sıkıntısı yok kullanırken. Yani bu pcnin şuan ki durumu, fırtına öncesi sessizlik...
  4. Yunus Emre 16

Yardım Bilgisayar GG mi oluyor?

selamunaleyüm. şuan diskimin durumu fotoğraflaraki gibi. bu pc daha ne kadar dayanır? Yani ben şuan, tabiri caizse Batan bir Gemide miyim?
  5. Yunus Emre 16

Yardım Diskimin boyutu eksik gözüküyor.

selamunaleyküm.benim 1Tb lik hdd im var. sanırım format atarken bir hatadan dolayı 1. fotoğraftaki gibi eksik gözüküyor. ben de 2. fotoğraftaki gibi disk yönetiminden yeni bir birim ekledim. şimdi bu,düzelmişmi oldu, yoksa tekrar format mı? 1618999077 durumu da bu
  6. Yunus Emre 16

Laptopum kendi kendine kapanıyor.

Selamünaleyküm. Laptopumu bugün açtığımda , her zamanki gibi yavaş açıldı. Şifreyi girip ana ekrana geldiğimde ise; önce ekran tamamen kapandı,sonra tekrar geldi,sonra tekrar ekran gitti ve Tamamen kapandı. Hiçbir tuşa da basmadim. Dün ise,uzun süre işlem yapmayınca ekran kararır ya, fareyi...
  7. Yunus Emre 16

Laptopum açık olduğu halde kapanıyor.

Selamünaleyküm. Laptopumu bugün açtığımda , her zamanki gibi yavaş açıldı. Şifreyi girip ana ekrana geldiğimde ise; önce ekran tamamen kapandı,sonra tekrar geldi,sonra tekrar ekran gitti ve Tamamen kapandı. Hiçbir tuşa da basmadim. Dün ise,uzun süre işlem yapmayınca ekran kararır ya, fareyi...
  8. Yunus Emre 16

Yardım Laptopuma yükseltme yapabilir miyim?

Selamünaleyküm. Benim böyle bir laptopum var. Ben buna geliştirme yapabilir miyim,yapabilirsen ne yapabilirim? Yardım pls. Laptopun linklerini attım. https://www.amazon.in/Dell-Inspiron-3558-Notebook-Ubuntu/dp/B01GHGLL2G https://www.incehesap.com/dell-inspiron-3558-b01f45c-fiyati-30498/
  9. Yunus Emre 16

Öneri Laptopuma yükseltme yapabilir miyim?

Selamünaleyküm. Benim böyle bir laptopum var. Ben buna geliştirme yapabilir miyim,yapabilirsen ne yapabilirim? Yardım pls. Laptopun linklerini attım. https://www.amazon.in/Dell-Inspiron-3558-Notebook-Ubuntu/dp/B01GHGLL2G...
  10. Yunus Emre 16

Win10 Güncelleme sorunu

İlk fotoğraf,yeniden başlatmadan önce. 2 fotoğraf yeniden başlattıktan sonra. 3 fotoğraf ise isteğe bağlı güncelleştirmeler.1. soru: Bu hata nasıl düzelir veya düzelir mi? 2. Soru: isteğe bağlı güncelleştirmeleri yapayım mı? 1618585216 3. Ve 4. İsteğe bağlı.
  11. Yunus Emre 16

Yardım Temp dosyalarını silmek yanlış mı?

Windows logosuna gelip sağ tık ile çalıştır yerine %temp% yazılıp biyer açılıyor ya,ben orayı bana 'silmek istiyor musunuz?/yönetici izni ' gibi uyarılar gelene kadar siliyorum. Yanlış bir şey mı
  12. Yunus Emre 16

Disk kullanımı arşa çıktı.

Laptopum var ve durum böyle. Çok takılıyor. Açtıktan yaklaşık 1 saat sonra kullanabiliyorum. Bugün bı değişik PC . Bu arada laptop bu. İçinde 1tb HDD var. Markası Toshiba sanırım
  13. Yunus Emre 16

Yardım Bilgisayarımı kullanamıyorum çok takılıyor.

Selamünaleyküm. Ben,laptopumu 2 gündür kullanamıyorum. Şifreyi girip kilidi açtığımda ana ekran da en ufak bir işlem bile yapamıyorum. Sağ tık-yenile bile yapamıyorum. Fare saatlerce dönüyor veya dönmüyor kalıyor,fareyle hiç bir şeye basamıyorum. Dün gece başladı bu. Arada çok nadiren oluyordu...
  14. Yunus Emre 16

Laptopta neleri geliştirebilirim.

Selamunaleykum. Benim bir laptopum var. Ben bu laptopa ram ve aynı zamanda SSD eklemek istiyorum. HDD var onun yerine ssd eklemek istiyorum. Bunları satın aldıktan sonra, laptop a kendim ekleyebilir miyim, yoksa bir bilgisayar cının mı yapması lazım? özellikle,HDD yerine SSD ekleyebilir miyim?
  15. Yunus Emre 16

Laptop geliştirme önerisi

Selam. Benim bir laptopum var. Ben bu laptopa ne kadar geliştirme yaparsam performansı 1,2-1,5 katına çıkarırım? Özellikler; İ3 5015U 2.1 GHz işlemci Geforce gt920m 2gb ekran kartı DDR3 4 GB ram 1TB (Toshiba sanırım) harddisk Geliştirme derken,ek takviye...
  16. Yunus Emre 16

Bilgisayar çöktü yardım edin

Cmd den PC hızlandırmak için cipher /w:C adlı kod girdim. Bu PC deki bazı şeyleri duzletiyor. Fakat başlattıktan 5 dk sonra cızırtılar gelmeye başladı sonra sırasıyla aşağıdakiler oldu.hala oluyor. Düzelmezmi
  17. Yunus Emre 16

Laptop temizlenir mi?

benim 3,4 yıllık laptopum var. performans düşüşü yaşıyorum . peki normalde laptopların içini açıp temizlenmeli mi?
  18. Yunus Emre 16

Laptopta Aşırı performans düşüşü

Öncelikle selamünaleyküm. Benim bir laptop um var. Bundan yaklaşık 3 gün ile 1 hafta arasında bilgisayarın gerek oyun performansı gerek diğer şeyler şimdikine göre gayet iyiydi. Fakat ilk Sorunum 2 gün önce Valorant oynarken normalde olmadığı kadar kasmasıyla başladı.normalde Valorant in en...
Top Bottom