Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Laptopumun 1 yılda bu kadar kapasite kaybetmesi normal mi?

1 yıldan fazladır kullanıyorum. Önceki sene Kasımın ilk haftası almıştım ve bu kadar çalıştırma süresinde bu kadar kapasiteden gitmiş. Bana göre normal geldi ama yinede sizlere de sormak istedim
  2. KaganKK06

Yardım Bitlocker nedir? Ne yapacağım

Selamlar.Laptopta tarama yapmıştım(tam) ve trojan buldu,kaldırdım. Offline tarama yapacakken bu geldi ne yapmam gerekiyor? Bu sürücüyü atla diye kısım var altta bassam ne olur ?
  3. KaganKK06

Bataryası Kapasitesi Çok Hızlı Mı İnmiş?

Selamlar.İmzadaki Laptopu kullanıyorum.Yaklaşık ss te de gözüktüğü gibi 2 aylık filan laptop Şimdi Batarya raporuna bakayım dedim,sanki çok hızlı inmiş gibime geldi. Bu sürede sizce iyi mi yoksa kötü mü? Birde tek günde 800 mWh düşmesi problem midir?(Bu serinin biraz sıkıntılı olduğunu...
  4. KaganKK06

Sıcaklık boşta 90 gözüküyor

Selamlar. İmzadaki laptopa sahibim.Arada fps düşüşü hissedince windows defenserdan tarama yapıyorum. Şimdi birde tam tarama yapayım dedim. Sıcaklık 90 larda gözüküyor ama 90 değil bence öyle hissettirmiyor dokununca.Ramde çok kullanıyor şimdi(2 chrome sekmesi açık,normalde hiç böyle kullanmazdı)...
  5. KaganKK06

Laptop Ssd'si çok boş dolu gibime geliyor

Merhabalar.Başlığı tam anlamamış olanlar için şöyle anlatıyım,laptopta ssd çok bir şey olmamasına rağmen yarısı dolu.Arkadaşımda belki benden fazla uygulaması vardır ama benimkine bile yanaşmıyor.Nasıl bu kadar dolmuş nereden anlayabilirim? (İnternetten bir şey yüklemeye çalıştım ama %90lara...
  6. KaganKK06

Laptop flashı algılamıyor

Merhaba Birkaç gün önce açtığım konunun devamı sayılır eve geldim tatım laptopa ama açmıyor çıkmıyor aygıtları kontrol ettiğimde USB yığın depolama aygıtı olarak geliyor bunu nasıl düzeltebilirim açılmas için @Revainer hocam uygulamayı yükledim ama bir şey olmadı telefondan da gözükmüyor
Geri