Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Intel VMD Kuramıyorum - "Inaccessible Boot Device" Hatası

Herkese selamlar. Bilgisayarım Acer Nitro 5 ve Intel i5-12500H işlemcim var fakat hiçbir şekilde Intel RST kuramıyorum bundan dolayı da bilgisayarımda Intel VMD hatası alıyorum. BIOS'a girip kapatsam dahi sonradan sebepsizce kendisi açılıyor ve bilgisayarım "Inaccessible Boot Device" hatası...
  2. S

Yardım Acer Laptop "Inaccesible Boot Device" Hatası

İlk olarak laptopu neredeyse her zaman şarjda kullanırım fakat bir süredir laptopu şarjdan çıkarıp çalıştırsam (kabloyu çıkarıp tekrar takmam bile yeterli) “inaccesible boot device” hatası alıyorum daha sonra laptop kendini kapatıp açıyor o sırada BIOS’a girip Intel VMD’yi kapatıyorum ve laptop...
  3. S

Yardım Bilgisayarıma IRST Yükleyemiyorum

Başlıkta da yazdığım gibi Acer Nitro 5 cihazıma IRST kurmaya çalışıyorum fakat görselde bulunan hatayı alıyorum. İşlemci: Intel i5-12500H
  4. S

Yardım Acer Nitro 5 "Inaccesible Boot Device" hatası ve Kendiliğinden Kapanıyor

Herkese selamlar. Acer Nitro 5 laptopa sahibim ve bazı sorunlarım var laptop konusunda. İlk olarak laptopu neredeyse her zaman şarjda kullanırım fakat bir süredir laptopu şarjdan çıkarıp çalıştırsam (kabloyu çıkarıp tekrar takmam bile yeterli) "inaccesible boot device" hatası alıyorum daha sonra...
  5. S

Yardım Yeni Laptop Test Etme

Herkese iyi akşamlar. Bugün yeni bir laptop aldım ve ne gibi testler yapmalıyım? Bu testleri yaparken nelere dikkat edip, hangi programları kullanmam gerekiyor acaba?
  6. S

Laptop Sıcaklık Takip Etme

Laptopta ki sıcaklıkları hangi uygulama ile takip ediyorsunuz? Acer Nitro 5'im var Nitrosense ile baktığımda farklı MSI Afterburner ile baktığımda farklı bir sıcaklık değeri görüyorum.
  7. S

Yardım Laptopta Performans Modu

Herkese iyi forumlar. Acer Nitro 5 laptopum var ve Acer marka laptoplarda "Nitrosense" uygulaması ile mod değişimi yapılabiliyor. Benim merak ettiğim konuysa şu: Bu uygulama ile mod seçimini "performans" olarak yaparsak oyunlarda görülebilen miktarda FPS değişimi elde eder miyiz? Performans...
  8. S

Laptop Sıcaklık Değerleri

Herkese merhaba arkadaşlar. Yeni bir Acer Nitro 5 laptop (i5-12500h-3050ti) aldım ve çok uzun yıllardır kasa kullandığım için laptoplar için ortalama sıcaklık değerleri hakkında pek bir fikrim yok. Oyunlarda gözlemlediğim kadarıyla işlemci 75-80 derece arası ekran kartı da 70-80 derece arası...
Geri