Arama sonuçları: *

1. Gordiac

Yardım Fanlara filtre koysam olur mu ?

Fan plastiklerin olduğu yerden hava çekerken tozu da çekiyor sizce filtreleri kesip silikon ile yapıştırsam nasıl olur ?
  2. Gordiac

Yardım Laptop içerisindeki ssd yuva durumunu öğrenmek istiyorum

Laptop içerisinde normal ssd ayrı olarak bir de harici ssd alanı var ve ben bu kısmı kullanmak istiyorum ama ssd çeşitlerinden hangisi yuvaya uyacak bilmiyorum bu yüzden ilk olarak yuvanın bilgilerini öğrenmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bir bilginiz var mı ?
  3. Gordiac

Yardım Dahili ekran kartı hakkında bir sorum var lütfen bakarmısınız :)

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki laptoplar üzerinde genel bilgi sahibi olsam da ekran kartları konusunda bilgi sahibi değilim . Biliyorsunuz ki AMD , RSR teknolojisini tanıttı bende bu nimetten yararlanmak adına kullanmaya çalıştım fakat laptop harici ekran kartını hybrid olarak kullandığı için...
  4. Gordiac

Yardım Laptop hoparlör dahil bir çok ses cihazını görmüyor

Her ne kadar farklı kulaklıklar farklı cihazlar denesem ne laptop içerisinden ses çıkıyor nede kulaklıklardan yardımcı olabilirmisiniz ?
  5. Gordiac

Laptop tuşlarında bulunan plastikleri nerden bulabilirim ?

Tam olarak ismini bilmiyorum ama resimdeki gibi plastik şeyleri nereden bulabilirim bir bilginiz var mi ?
  6. Gordiac

Yardım MSI bios içerisinde overclocking görünmüyor

Msı marka bir laptop kullanıyorum ve bios olarak click bios lite versiyonu kullanıyorum fakat advanced modlarını da açsam overclocking ayarlarını bulamıyorum bu konuda bir fikri olan var mı ?
  7. Gordiac

Yardım Control ultra ayarlar değerler normal mi ?

Aşağıdaki görsel laptop'un ultra fan modundaki değerleri Bu görselde fan modu açıl değilken değerleri Dün konu açmıştım aslında bazı arkadaşlar normal dedi bazıları ise bu konuyu gündüz açmamı daha çok kişiye ulaşabileceğimi söyledi . O yüzden tekrardan konu açmak istedim . Şimdi...
  8. Gordiac

Yardım Control Ultra'da Aldığım Değerler Normal mi?

Ultra fan modu kapalıyken bu değerleri alıyorum . Ultra fan modu açıkken bu değerleri alıyorum . Nedense bana cpu çok ısınıyor gibi geliyor yanlışmıyım ? bu arada oyun ultra ayarlarda bilginiz olsun .
  9. Gordiac

Yardım Laptop sıcaklığı hakkında kafamı karıştıran şeyler

Aydında yaşıyorum buralar acayip derece de şuan nemli ve sıcak loptop işlemci sıcaklığım 85 ve 91 arası görüyorum normal mi sizce ? Ekran kartı sıcaklığımda 75 ve 86 derece arası görüyorum bu konu hakkında beni bilgilendirir misiniz ? normal mi değil mi bilmiyorum çünkü...
Geri