Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Asus E402N Notebook Lcd Ekran Lazım Arkadaşlar

Arkadaşlar en uyguna bu laptopa uygun lcd ekran lazım
  2. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar yeni laptop aldım ne tür ayarlar yapmalıyım

https://www.hepsiburada.com/acer-predator-helios-neo-intel-core-i7-13700hx-16-gb-1-tb-ssd-rtx-4060-8-gb-freedos-16-wuxga-1920-x-1200-165-hz-ips-tasinabilir-bilgisayar-nh-qluey-002-pm-HBC00005A7CL3 Bu cihazı aldım güncelleme ve driver işlerini halletim ağırlıklı olarak cs2 oynayacağım bilgisayarı...
  3. Ragnar Adamdır

i7 10.nesil 1650 ti ama fps az msi laptop

arkadaşlar başlıktada verdigim özellikteki bilgisayarımda düşük fps aldıgımı düşünüyorum 8 gb ram var ek olarak lolde 90 100 valorantta 100 110 bence az bu özelliklere göre ekran kartı sürücüm güncel driverlar güncel neden olabilir bilgisayayrda işlemci oyun oynarken 80 dereceye çıkıyor ısıdan...
  4. Ragnar Adamdır

Öneri Laptopuma yapacağım yükseltmelerde yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar laptop msi gf63 thin içinde 256gb ssd ve 1tb hardisk var bende hardiski söküp yerine 500gb lık ssd almak istiyorum ilk yardım isteğim burda fp bir ürün tavsiye edermisiniz bide içinde kingston marka 8gb ram var 16 yapmak istiyorum 2 tane yeni 8gb rammi almalıyım yoksa başka bi 8gb...
  5. Ragnar Adamdır

intel core i3-5005u cpu 2.00 ghz ve hd graphics 5500 ısınıp reset atma sorunu

Arkadaşlar ders için aldığım böyle bir laptopum var. 8gb ram var ek olarak bide ssd falan her neyse ilk aldığımda lol falan oynuyordum 50 fpslerde ama ısınıp kendi kendine reset atmaya başlayınca bıraktım. Yani bu sorunu çözebileceğim neler var ve bu sistemi ısındırmayacak oyun önerme şansınız...
Geri