Arama sonuçları: *

1. A

Laptoptan Gelen Garip Ses?

Ses Şu videoda var : ( 1.5 yıldır bakım yapılmadı :) ) ses acaba bu yüzden midir şimdi sersive verip bakım yapılmasını isteyeceğim ama bu ses sorununuda söylemelimiyim,çok nadir oluyor kısa sürede geçiyor ses ve sonrada satmayı planlıyorum i5 10300h gtx1650 8gbram excalibur770
  2. A

Yardım Laptoptan Gelen Garip Ses

Ses : Birkaç haftadır laptoplan bazen böyle sesler gelmeye başladı ben fanlardan olduğunu düşünüyorum garanti süresi hala var servise versem çözerler mi?
  3. A

Yardım Laptop Harici Ekran Kartı Sorunu

Laptop harici ekran kartını kullanmıyor diye aldığım mağazaya götürdüm orada format attılar eve geldim baktım ama sorun hala çözülmedi olmazsa teknik servise vericez dediler ben şimdi dahili grafik birimini aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım ama oyunu açmadı ekran kartı sürücüsünnün...
  4. A

Yardım Excalibur Laptop Harici Ekran Kartını Kullanmıyor

2 gün önce excalibur g770 aldım işlemci i5 10300h ekran kartı gtx 1650 ram 8gb minecraftta girdiğimde laptop harici ekran kartını değil dahili olanı kullanıyor - driverler güncel - sürücüler gücel - windows güncel nvidia denetim masasından uygulamanın ve javanın tüm exe dosyalarını yüksek...
  5. A

Harici ekran kartı kullanılmıyor

bu gün geldi laptop işlemci i5 10300h ekran kartı gtx 1650 oyunlara girdiğimde hd graphichs kullanıyor driverler gücellendi windows güncellendi ayarlardan grafikayarlarından yüksek performans seçildi nvidia denetim masasından her uygulamayı ekran kartı ile açmasını işaretledim ama olmuyor...
Top Bottom