Arama sonuçları: *

1. Rennes

Laptop Ekran Kartı Watt Problemi

Arkadaşlar merhaba ben aşağıdaki laptopu kullanmaktayım ve kendisi 115 W lık bir ekran kartı bulundurmakta ama RDR 2 gibi bir oyunda bile 85W larda 90 üstüne çıktığını hiç bir zaman görmedim. Bilgisayar tam performans modunda. Acaba neden böyle oluyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  2. Rennes

Laptop'a Format Nasıl Atılır?

Arkadaşlar soru başlıkta nasıl yapıldığını biliyporum ama sizden de öğreneyim teoride var ama pratikte yok yanlışlık yapmak istemiyorum. Hard core expert format atayım da biraz kendine gelsin laptop. @Treyarch özellikle senden öğrenmek isterim sen teknik komularda çok detaylı yazıyon.
  3. Rennes

Adobe Acrobat Reader Kenarlık Ayarlama

Arkadaşlar PDF olarak yazdıracağım dosyada sıkıntı çıkıyor bunun kenarlıklarını ve boyutunu nasıl ayaralayabilirim.
  4. Rennes

The Witcher 3: GOTY Edition Save Sorunu

Arkadaşlar merhaba. Dün kardeşim PC başına oturmuştu ve ne yaptıysa savelerim silinmiş oyun kayıtları yok. Acaba elinde %40-60 arası bir save olan var mı? İnternette bulamadım.
  5. Rennes

Laptopum da çözemediğim ve anlayamadığım bir sorun var

Arkadaşlar laptopum iyi değil bunu biliyorum ama BF1 gibi yani hikayeli oyunlarda 1080p en düşükte iyi FPS'ler veriyordu. Ama şimdi neredeyse çoğu oyunda ayarları çok kısmam gerekiyor. Misal BF1'i 720p yapıp oynamam gerekti. Sizce sorun nerede olabilir?
  6. Rennes

Görev çubuğu rengi

Görev çubuğu rengini ve Windows tuşuna bastığımda arka planın rengini nasıl değiştiririm.
  7. Rennes

Battle.net kaldırılmıyor

Arkadaşlar merhaba bilgisayrımda ki Battle.net uygulamasını silemiyorum. Denetim masasından girerek silmek istediğim de bu hatayı veriyor: BLZBNTBNU00000007 Acaba çözüm yolu gösterecek var mı?
Top Bottom