Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Abimin eski laptobu nekadar eder

Abimin laptop gördüğünüz gibi baya ağır yaralı bana dedi kardeşim nekadar eder sat dedi bende laptoptan anlamıyorum özellikleride yazayım bu arada laptobun orta mouse yeri çalışmıyor USB li mouse takınca sorun olmuyor bu yaralı haliyle nekadar eder modelide HP Pavilion g6 2004st - Intel® Core™...
  2. O

Yardım laptop kapanmıyor ve Oyunları açmıyor

herkese merhabalar laptop durduk yere steam ve epic gamesteki oyunları açmıyor ama arkaplanda aÇık gözüküyor görev yöneticisi işlemlerden kapat diyorum kapanmıyor hatta steam kapanınca Oyunlarda kapanıyor ya öyle yapıncada laptop takılı kalıyor hiçbirşey yapamıyorum ctrl alt delete bile yapmıyor...
  3. O

Laptop Nasıl Güçlendirilir

Laptobum un özellikleri 4gb ram İntel i5 3210m işlemci 2.50ghz Şimdi ben laptobu nasıl upgrade edicem neler yapmam lazım mesela ram 8gb a yükseltilebiliyor Laptopdaki Rami söküp yeni ve daha güçlü 2 tane 4gb lık ram takabilirmiyim bir sorun olurmu SSD takmayı düsünüyorum Başka ne yapabilirim...
  4. O

mavi ekran atikmpag.sys hatası laptop

bilgisayarımın fanı bozuldu O yüzden fan değiştirdim ve perfOrmansım çok düştü zula gibi bir Oyunu hatta half life felan artık girmiyor ve tarayıcıda bile takılmalar Oluyor bilgisayarımda ısınma yok bu arada Oyuna tıklarken direk mavi ekranı alıyorum ve ekran kartı driverim güncel değil galiba...
  5. O

Mavi Ekran atikmpag.sys laptop

Selamlar Dostlar laptopumun fanı çalışmıyordu fan değişikliği yaptım performansım acayip düştü zula gibi bir oyunu kaldırmıyor ve tarayıcıda hafif kasmalar oluyor ve oyuna tıklayınca mavi ekran veriyor direk w7 PC şuan format atsam w10 geçirsem düzelirmi yada yapılacak başka bir şey varsa...
Top Bottom