Arama sonuçları: *

1. phxey41

2. Ekrana görüntü gitmeme sorunu

merhaba iyi forumlar eski bir phılıps monitoru bayağı bir süreder 2. ekran olarak kullanıyorum vga çıkışlı monitör ondan dolayı kendi pc'me hdmi ile bağlı hdmi vga dönüştürücü ile kullanıyorum geçen gün sorunsuz kullanırken dışarı çıktım 2-3 saatliğine geri geldim açtım bilgisayarı falan video...
  2. phxey41

Oyunda alt tab atınca oyun gidiyo

Hp victus Rtx 4060 i7 14700hx modelini kullanmaktayim Oyun oynarken tam ekranda alttab attığım herhangi bir an fark etmeksizin oyunum kapanıyo nedeni nedir aşırı sinir bozucu
  3. phxey41

Laptobumu nasıl test ederim

Yeni bir laptop aldım yaklaşık bana geleli 1 hafta falan oldu ama bu aralar zamanım yok oyunlarda vs deneyemedim Sıcaklık kullanım vs nasıl test edebilirim İslemci ekran karti vs
  4. phxey41

Hp victus 16 şarj sorunu

Laptopu yeni aldım pilde kullanmaya çalışıyorum ama patır patır şarjı gidiyo açalı 10 dakika ya oldu ya olmadı ve herhangi bir sey yapmadım daha sadece ana ekranda açık duruyo parlaklık full 100du şarjım suan 88 neden bu kadar çabuk gidiyo bilgisayarı daha 2. Acisim 1729178417 İ7 14700hx Rtx...
  5. phxey41

Yardım Hp victus açılınca garanti kapsami hakkında?

Yeni bir hp victus siparişi verdim ama ssd yükseltmek icin yaninda ssd aldım ssd takmak için açtığımda herhangi bir sekilde garanti kapsamı dışına çıkar mi ürünüm
  6. phxey41

Laptop disk soketi problemj

Pc başlangıçta sürekli boot menüsüne atiyordu ve 50 deneme ile açılıyordu bende bilgisayarciya gönderdim boyle diyor anakarti degismeden disk okunmaz mi hic bir sekilde Her seyi calisiyor bir tem disk okunmuyor ve ben bilgisayarsiz kaliyorum 1690645488 Yok mu bilem birisi
  7. phxey41

Ekran böyle garip oluyor

Lol yüklüyorum ve ekran boyle garip desenlere giriyor neden olabilir Normal kullanimda google da falan gezerken herhangi bir problem yok
  8. phxey41

Valorant fps düşüklüğü

8gb ram I5 11.neskl işlemciye sahip ekran kartı olmayan laptobum var valorant yükledim ama oynanmayacak düzeyde fps düşük Pc yüksek performansta ve şarjda sorunu ne olabilir 1689105865 İzlediğim videoda 70 fpslerde geziyor benim ozelliklerimdeki laptop testlerinde
  9. phxey41

Yardım Laptop Sürekli Boot Menüsüne Giriyor

Gecen hafta bi akşam normal oyunumu oynadım pcyi kapattim kapandıktan 1dk sonda açtım hic bisey olmamasina rağmen boot menüsüne girdi sonra f10 save diyip kapattim menuyu pc acildi bazen 1 kere yapınca boot menusu yine aciliyodu 4-5 sefer yapinca pc aciliyodu 1 haftadır surekli boot menüsüne...
  10. phxey41

Kullanılmayan laptop parçalarını ne yapabilirim

Elimde bozulan bilgisayarlardan soktugum parcalar var. Wifi karti Klavye Bataryayalar ama olu bataryalar Fanlar Sarj aletleri 2 cakma 1 tane bozuk orjinal Harddisk yuvası Var hepsi laptop icin ne yapılabilir.
  11. phxey41

Bu bilgisayar kac tl eder

I5 2.nessil Nvdia 520m 4gb ram Ekran kartı arizasi olsugu soylendi chipset Anakart islemxiden fazla isiniyor
  12. phxey41

bilgisayarım kaç tl eder

ekran kartı: nvdia geforce 840m , intel hd graphics 5500 işlemci:Intel(R) Core(TM) i7-5500U CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz ram:8gb lolde 110fps den fazla alıyor valoda 207gördüm tek sıkıntısı drop yiyor soğumadığı için termal macun değişince yemez büyük ithtimalle soğutucusuda var başka bilgiler...
Geri