Arama sonuçları: *

1. D

Ekran Kartım Kendiliğinden Silindi

Arkadaşlar dün gece durduk yere pil kısmında çarpı işareti vardı.Pil yok yazıyodu.Sonra kendiliğinden düzeldi.Arkadaşlarla Lole girdik normal hiçbir sıkıntı yoktu.O günün sabahında (tahmini 8 saat sonra) farklı oyuna girdim 5-10 fps anca alıyorum.Kapatıp açtım reset attım sorun düzelmedi.Nvidia...
  2. D

Monster Notebook SSD sorunu

arkadaşlar gerçekten çok sinirliyim.Monster Abra a5 15.8 modelini aldım samsung 240 gb m2 ssd var ve değerleri 2000 okuma/1000 yazma...Ama bu değerleri vermediğini aradan zaman geçince farkettim ve hemen test yaptım.Testte sonuçlar 2000/180 çıktı.Böyle olunca garantiye gönderdim.Garantiden geldi...
  3. D

SSD düzgün çalışıyo ama oyuna geç giriyo

arkadaşlar selamlar.2000 okuma 1500 yazma değerine sahip samsung ssd var.Ama rusta yine geç giriyor.Baktım ssd düzgün çalışıyor.8GB ram var acaba o yüzden mi geç giriyor ? 1686397897 monster 1650ti 8 gb ram intel i7 10750h 240gb m2 ssd
  4. D

1650 Tİ LOL De Düşük FPS sorunu

Arkadaşlar 1650 ti ekran kartı İ7 10750H işlemcim ve 8 gb ramli bir labtobum var.Öncesinde full ayarlarda 150 fps alıyordum.Format attım driver güncelledim ama oyuna girince 40 fps hatta 20 fps gördüm."Windows etkinleştir" yazısının olduğu yerin kareleri oyunda bozuluyor harita falan bozuk...
  5. D

Labtop Aniden donuyor ve Öyle kalıyor

Arkadaşlar herkese merhaba.Monster A5 V15.8 kullanıyorum.Alalı yaklaşık 1 yıl olucak.Bilgisayar bazı zamanda aniden donuyor fan sesi kesiliyor.Hiçbir şeyi kontrol edemiyorum.CRTL+ALT+DEL yapıyorum o da olmuyor.Bütün işlemler duruyor.Mecburen başlat düğmesinden tamamen kapatıp geri açıyorum...
  6. D

HDMİ ile TV bağlantısı DÜŞÜK FPS değeri

Dostlar 1650ti ekran kartlı i7 10750h işlemcili labtopum var.Yeni TV aldım.Bilgisayarı bağlayıp oyun açınca 45fps alıyorum.Ekran kartı kullanımı %35 ler de.TV HZ değeri 60 hz.Kullandığım kablo aşağıda belirttim.Nasıl 60 fps alabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.
Geri