Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Laptop wifi modem hızında değil

Merhaba bizim okulun kütüphanesinde saniyede 200 250 mb download hızı olan bir internet var ama benim laptopum en fazla 36 mb görüryor wifi 6.0 var arkadaşımda asus var ve ondada wifi 6.0 var ama onun laptopta böyle bir sorun yok neden olabilir?
  2. B

Yardım HP Victus şarj kaybı ve pil fullenmemesi

Merhaba bende şu an bu laptop var ve başlarda fark etmediğim aldıktan 7-8 hafta sonra fark ettiğim bir sorun oldu. Şarjımı %100 iken laptopu kapattığımda 12-14 saat sonra açınca %85 de buluyordum ve süre artıkça şarj kaybı artıyordu %20'lerde açmışlığım oldu %100 iken bıraktığımda. Bu sebepden...
  3. B

Yardım LAPTOP kapalı iken şarj kaybediyor

Merhabalar sorun yukarıda laptopu kapattıktan sonra şarj azalması çok fazla oluyor %5 6 gibi olsa sorun etmeyeceğim ama eko moda alıp şarj %100 iken kapatmıştım aradan 2 ya da 3 gün geçti şimdi tekrar açtım ve %32 ydi bazen %20 lerde açıldığı oluyor bir sorun olabilir mi arkadaşlarıma sorduğumda...
  4. B

Yardım Laptop dahili ve harici ekran kartları arasında geçiş nasıl yapılır?

Merhabalar şuan kullandığım victus laptopta pilde olunca herhangi aşırı güç istemeyen bir şeyde bile şarj çok çabuk bitiyor okuduğum bölümde de bilgisayar lazım oluyor. Burdaa tanıştığım birinde asus tuf var ve bir tuş ile açılan uygulamadan işlemcinin mi yoksa harici ekran kartınımı...
  5. B

Çözüldü✓ LAPTOP Ekran kenarlarından beyaz ışık süzüntüleri

Merhaba yeni bir laptop almıştım ve bugün fark ettimki ekranın sağ üst köşesinde çok daha fazla olmak üzere beyaz ışık saçıyor normal mi? Yoksa ilerlemeye devam eder mi? telefonumada bunun benzeri bir şey olmuştu iğne ucu kadar mor leke ekranı kapladı ve en sonunda ekran gitti. üretim...
  6. B

Öneri yeni laptop için uygulama önerisi

merhabalar sonunda bir laptop alabildim şunu yüklemelisin dediğiniz uygulama programlar varmı intel işlemcili rtx ekran kartlı nvidia denetim masası otomatik olarak kuruldu hangi antivirüs programını yükleyeyim? vb.
  7. B

Yardım i5 7200U laptopta hangi GPU'nun kullanıldığı nasıl öğrenilir?

Merhaba şu an kullandığım laptopta hem işlemcinin ekran kartı var hem de kendi ekran kartı var eskiden GTA 5'i orta yüksek ayarlarda kasmadan oynatırdı ama şimdi o eski halinden eser yok acaba işlemcinin ekran kartını kullanıyor olabilirmi nereden bakabilirim? İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-7200...
Top Bottom