Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Laptopu iade etmek için nasıl freedos yapabiliriz?

Laptopu freedos iade etmemiz gerekiyormuş nasıl yaparız windows 11 den?
  2. OdinSonThoR

Laptop klavyem çalışmıyor

Laptopa windows güncellemesi attım tatile gitmeden yapayım diye klavye gitti sadece kısa yollar çalışıyor laptop 13 inc numpad fln yok sadece f tuşlarında ekran parlaklığını açma vsvs Ekstra masaüstünde kullandığım klavyede çalışmıyo
  3. OdinSonThoR

Laptopum fazla sorun çıkartmaya başladı

Dostlar yaklaşık 2-3 aydır masaüstündeydim laptopumu kardeşime salmıştım dersler için ama anasını neyse laptop aşırı yavaşlamış ssdli olmasına rağmen açılır açılmaz cpu %100 ile açılıyor ben laptopu bırakırken 70 gb dosya silip bıraktım kendi dosyalarımı ama çok yavaş laptopda crack...
  4. OdinSonThoR

4 gb ramli laptopa hangi işletim sistemi kurulmalıdır

Arkadaşım laptopuna forman atıyor windows 10 dan 7 ye geçircek laptop 10 yıllık fln ama hala taş gibi minecraft fln oynatıyor ayrı bir konu orası neyse Arkadaşım laptop 64 bit ile geldi windows 7 64 bit kullanalım ya çalışmazsa fln dedi bende 4 gb ram var zaten 32 bit daha işimize gelir dedim...
  5. OdinSonThoR

Cpu %100 kullanılıyor

Düz sadece opera ve whatsapp açık ekstradan açalı 10 dk oldu olmadı operada kastı cpu kullanımı %100 ü gördü ve mcaffeden tarattım sorun yoktu
  6. OdinSonThoR

Laptop nasıl yavaşlayabiliyor ?

Sorun dün gece yoktu yattım 4 de şimdi kalktım yavaşlamış her uygulamaya girerkek yanıt vermiyor diyor sonra giriyor performansta her şey normal gibi geldi mcaffee ile tarama yapıyorum şuanda laptopda bi iki hafatadır da uhd grafik ayarlarına girmiyor ama 17 gb boş yer kaldı az yavaşlayabilir ama...
  7. OdinSonThoR

Laptop şarj ışığı yanıp sönüyor istikrarsız

Arkadaşlar laptopun attığım dosyadaki yerdeki ışığı yanıp sönüyor istikrarsız ama şarjdan çekincede aynı
  8. OdinSonThoR

Laptopda en çok yer kaplayan dosya nedir

Harddisk e dosya atıcam min 50 gb dosya atmam gerek laptopdan attığımda silebileceğim bir şey var mı çok yer kaplayan oyun fln yok csgo valorant var 1597959970 lütfen yardım edin
  9. OdinSonThoR

Jack deliği kulaklığı göemüyor

naapcam ben
  10. OdinSonThoR

Laptopda jack girişinden ses gelmiyor

Tatilden geldim tatilde bluetooth kulaklık kıllanmıştım eve hgeldim kulaklığı taktım jack dan ses gelmiyor çevirdim büktüm bilmem ne ses gelmiyor kulaklığı telefona takınca çalışıyor ne olmuş olabilir...
  11. OdinSonThoR

Laptopun hafızası bilmediğim bir şekilde doldu

yaklaşık 1 aydır oyun gibi yada virüs çıkacak bir şey indirmiyorum temizleme uygulaması söyler misiniz çok doldu hafıza
  12. OdinSonThoR

Laptopdan ses gelmiyor

Laptopdan sadece alttaki bardan sesi açıp kaparken bi tane ses geliyor başka ses gelmiyor ne müzik ne youtubedan video sesi geliyor kulaklıkdanda ses gelmiyor
  13. OdinSonThoR

Laptop hafıza arttırma

https://www.vatanbilgisayar.com/dell-inspiron-5379-core-i7-8550u-1-8ghz-8gb-ram-256gb-ssd-int-13-3-w10-touch.html babam 3 yıl önce gece indiriminden 2 bin TL'ye aldı aşırı ince bi o kadar çöp bence ama hafızasını arttırmak istiyorum ekstradan taşınabilir harddisk alıp içine oyun kurup onu d diski...
  14. OdinSonThoR

Valorant oynarken ekran donuyor

Ekran donunca açma tuşuna basılı tutup yeniden başlatıyorum yardım edin her girişimde 2 maçın birinde kesin yiyorum
  15. OdinSonThoR

Ekran donuyor ve hiçbir şey olmuyor

Valorant oynarken oyuna girerken yada oyunda bunu artık sayamiyacağım kadar çok yaşadım sıktı ekrean donuyor ne alt f4 hiçbir şey çalışmıyor anca güç düğmesine basılı tutup kapatıyorum sonra kapatıp açıyorum artık gün içinde ne kadar yaşarsam sinir bozucu
  16. OdinSonThoR

Sizce nasıl ?

2017 yılında 2000 TL'ye almıştı babam
  17. OdinSonThoR

Laptopdaki f tuşlarım ı

Laptopda f tuşlarım ışık açma ses açma laptop klavyesini aydınlatma gibi özellikleri vardı şuan çalışmıyor normalde laptopdaki cs go da oylamada f1 f2 veremem bu yüzden ekstra klavye kullanırım ama şuanda laptopdan f1 f2 vereiliyorum ama bu ışık falan açamıyorum acill yardım
Top Bottom