Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

HP VİCTUS BİOS GÜNCELLEMESİ YAPARKEN YETERLİ DİSK ALANI BULMAMASI ?

öncellikle 200gb boş yer var ama güncelleme yaparken diskte yeterli alan yok diyo muhtemelen UEFI yer kalmamış ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum usb'ye yüklüyorum yine de başaramadım güncellemeyi
  2. BixiBlake

Yardım Ekran kartı driveri yüklenmiyor

arkadaşım bilgisayar format attı sonra driverleri indirdi ama ekran kartınınki kurulmuyor. dedim acaba eski kalıntılar vardır ddu ile temizledik ama bu hatayı veriyor
  3. BixiBlake

WİNDOWS DÜZGÜN BAŞLATILAMADI HATASI

arkadaşım yardımlarınızı bekliyor yeniden başlata tıklamasına rağmen yine aaynı yerde kalıyor @Emmree
  4. BixiBlake

Yardım Valorantta 50-100 fps kaybı yaşıyorum

yüksek ayarda 200 fpsin altına düşmüyordu 220 250 civarı geziniyordu dün girdim 200 e ulaşmıyor . driverleri silip güncelledim hala aynı 150 170 filan i5 12500h rtx3060 16 gb
  5. BixiBlake

Adana'da bildiğiniz laptop bakım servisi yapan var mı ?

laptobumu 1 yıldır kullanıyorum temizliğe göndermek istiyorum macunları değişecek bide kendim macun alacam servistekiler genellikle kötü oluyor var mı bildiğiniz iyi servisler
  6. BixiBlake

Nvidia Sürücü Sürümü: 537.13 ile drop yiyorum

Bugün güncelleme yaptım oyuna girince full drop yiyorum çözümü nedir 1692894494 Laptop rtx3060 ekran kartı var 1692909727 @Emmree
  7. BixiBlake

Yardım PC TELEFONU GÖRMÜYOR

Huawei p20 lite telefonumu usb ile pc ye bağlıyorum başta görüyor ses çıkıyor laptoptan , telefonda da sadece sarj medya aktarımı foto aktarımı çıkıyor . ne yaptıysam görmüyor sonra düşmüyor dosyalar kilidi kaldırdım usb hata ayıklamasını açtım @Emmree @RevDeisDou
  8. BixiBlake

sizce bu kadar depolanmanın kullanımı anormal değil mi ?

laptobumda 500 gblık ssd var . win 11 kurulu oyun yok 1677828838 @TİTAN. @Shaw @berke. 1677828926 @Emmree
  9. BixiBlake

HP VİCTUS'ta NASIL BİOSA GİRİLİR ?

1 ay önce ram almıştım 8 gb . Bugün takmak nasip oldu. mahalledeki bilgisayarcıya götürdüm o da laptop kapağını açmak da zorlandı neyse açıp taktık . kapağını kapatmadan laptobu başlatıyoruz görüntü yok ram uyuşmadı die çıkardık yine başladık gelmedi 4 5 kere denedik abiye dedim abi sen...
  10. BixiBlake

acill bilgisayarım c tipe usbyi görmüyor

arkadaşlar huawei telefondan laptoba fotoğrafları atacaktım ilk başta görüyürdu sorunsuz win fotoğraflar çıkıyordu ama fotoğraflar yüklenmiyordu güncelleyin filan diyordu sonra altta hisuite dosyası vardı kurim dedim kurmaz olaydım bidaha görmedi
  11. BixiBlake

Yardım HP servisine nasıl laptobumu gönderecem ???

hp victus kullanıyorum termal macun bakımları için servise göndermek istiyorum şehrimde servisi yokmuş en yakın antepte var wpden yazdım bakmadılar daha ana merkez servisi istanbulda antepteki çalıştığı ortak firmaymış ismi artı ve artı teknoloji hiç bu firmayla şeyi olan var mı ?ana merkezine...
  12. BixiBlake

Yardım Böyle bir uyarı alıyorum ne yapmam lazım ?

sorum başlıkta yardım ederseniz sevinirim
  13. BixiBlake

Yardım Laptop Ekran Kartımın Kaç Watt Olduğunu Nerden Öğrenebi̇li̇ri̇m?

rtx3060 var laptopta ben bunun watt değerine nerden test edip öğrenecem ?
  14. BixiBlake

Yardım Laptopta nasıl ekran kartı ayarları yapılır?

iyi forumlar herkese frumark testinde fps 20 lere düşüyor başka zaman test yaptığımda 110- 120 lere çıkıyor . sanırım tam kullanmayı açmamışım nasıl ayarlamalar yapmam lazım.
  15. BixiBlake

Laptobumu hep açtığımda bu çıkıyor

Bunu nasıl kapatcam her açılışta sinir ediyor islemci driveri için indirdim
  16. BixiBlake

Yardım Laptop ekran kartımın wattını nerden öğrenebilirim

Şimdi internette yazmıyor nasıl test ederek öğreneceğim bir program filan var mı Ayrıca ssd sağlığını ve hızını hangi testle yapıyoruz
  17. BixiBlake

Yardım Furmark testim 110 dan 19 a düştü

İyi forumlar Laptobumun Ekran karti rtx3060 driver indirmeden önce furkmarktan 110 120 aliyodum bisilerle oynadım 19 a düştü
  18. BixiBlake

Laptobum Geldi neler yüklemeliyim

2.el laptop almıştım adam sıfırlayarak verdi şimdi benim neler kurmam lazım driveler falan filan
  19. BixiBlake

Monster t5 ile t7 nin farkları nedir ?

soru başlıkta arkadaşlar t5 mi daha iyi t7 mi
  20. BixiBlake

Çanakkale Yenice civarı oturan birini arıyorum

Laptop alacağım satıcı Çanakkale Yenicede oturuyor o tarafa yakin birink arıyorum elden alabilecek satıcı ürünü kargoya vermeyi reddiyor elden satmak istiyor. Ben de teslim alacak kişi arıyorum masraflarını karşılarım
Top Bottom