Arama sonuçları: *

1. Rik Sançez

Yardım İşlemcim boşta çok ısınıyor

Asus tuf gaming a15 kullanıyorum. Ryzen 9 8945h işlemci 16 gb ram ve RTX4070 var. Bilgisayar açıldığında 80 derece işlemci sıcaklığı oluyor sonra 60a kadar düşüyor. Dün g helper yüklemiştim onda birkaç ayar yaptım ondan sonra böyle oldu. Silip geri armory crate indirdim ama boştayken 70 derece...
  2. Rik Sançez

Yardım Sanal makine içinde sanal makine

Arakadaşlar sanal makine içine sanal makine kurulabilir mi?
  3. Rik Sançez

Yardım Macbook App Store giriş yapamama

Arkadaşlar ben MacBook m1 almıştım fakat app storede apple kimliğini girdikten sonra bu hesapa ilk defa giriş yapılıyor onay gerek diyor tekrar yazıp onaylıyorum fakat kabul etmiş gibi oluyor sonra pencere tekrar geliyor ve doğrulamayı tekrar istiyor yaşayan var mı aranızda?
  4. Rik Sançez

Macbook sanallaştırma nasıl açılır?

Arkadaşlar ben MacBook a VirtualBox indirdim sana bir makine çalıştıracağım fakat hata veriyor ve bu hatanın çözüm windowsta bios ayarlarından yapılıyor Mac te nasıl biosa girilir?
  5. Rik Sançez

Laptop Prizde mi kullanılmalı?

Laptopu hep şarjda kullanırsam bir sorun olur mu?
  6. Rik Sançez

Çözüldü✓ Monster termal macun değiştirme

Arkadaşımda monster abra A5 v16.2 modeli var. Termal macun değiştirmek için açtık fakat bakır boruların vidalarını söktüm fakat çektik çıkmadı kırılır diye de ellemedik. Sizce zorlasak bir sorun olur mu?
  7. Rik Sançez

Yardım 15k laptop çöp çıktı

Arkadaşlar msı after burner yükledim az öncede açmıştım bir konu laptopumla alakalı ama yükledikten sonra oyunu en az grafiklerde oynamayı denedim cpu 80 gpu ise 85 derece oldu ve yüzde 50 si kullanıyor sonreada mavi ekran yedim
  8. Rik Sançez

Yardım Rtx 3060 performans sağlamıyor.

Arkadaşlar selam öncelikle derdimi anlatayım benbir hafta önce bir laptop aldım asus tuf gaming f15 fx506 hm hn 060 adlı bir model fakat aldıktan 2 gün sonra gta yükledim ve gta da bırakın en yüksek grafiği en düşük grafiklerde bile ara sıra oyundan atıyor yada mavi ekran alıyorum normalde zaten...
  9. Rik Sançez

Yardım Gta 5 Oynarken kapanma sorunu

i7 11. nesil işlemci 16 gb ram ve rtx 3060 var nasıl gta 5 i yüksek ve ultrada oynayamıyorum ya oyun kapanıyor yada mavi ekran alıyorum teknik servise göndermeli miyim?
  10. Rik Sançez

Yardım Laptop Mavi Ekran Hatası

Arkadaşlar bende i7 11. nesil işlemci 16 gb ram ve rtx 3060 var ama gta 5 te ultra ayarlara alınca mavi ekran alıyorum bir çözümü var mıdır?
  11. Rik Sançez

Yardım Asus Kontrol Merkezi

asus tuf gaming f15 fx506hm hn 060 modeli var yeni kurdum fakat kontrol merkezi yada armoury crate uygulaması yok nerden indirebilirim bulamadımda
  12. Rik Sançez

laptop ısınma sorunu

Arkadaşlar ben bir laptop alacaktım hakkında birkaç video izledim cpu su 95 bazen 98 görüyor sıkıntı olur mu sıkıntı oluyorsada düzeltme yöntemi var mıdır?
Geri