Arama sonuçları: *

1. M

HANGİ LAPTOPU ALMALIYIM? ELİMDEKİ SİSTEMİN DEĞERİ NEDİR? - EXCALİBUR İNDİRİMDE!!

https://www.trendyol.com/casper/excalibur-intel-core-i7-11600h-16gb-500gb-ssd-rtx3060-6gb-15-6-fhd-dos-gaming-laptop-p-117833073 https://www.trendyol.com/monster/abra-a5-v19-2-5-intel-core-i5-12500h-16-gb-ram-500gb-ssd-4gb-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-144hz-p-343040073...
  2. M

harici ekran kartım çalışmıyor

4-5 yıllık Lenovo IdeaPad 320 laptopum var ve grafik ayarlarından oyunu seçince güç tasarrufu ve yüksek performansta aynı ekran kartını gösteriyor dahili : r7 graphics (güç tasarrufu ve yüksek performansta gözüken ekran kartı) 1 gb harici : M535x ( kullanmadığım ekran kartı 2 GB) AMD A12 9720P...
  3. M

YENİ SSD'DE MAVİ EKRAN SORUNU

arkadaşlar salı günü Samsung 870 Evo ssd aldım hızı normal ama mavi ekran hatası verdi? normal mi yoksa iade mı etmeliyim? bir önceki ssdim Sandisk SSD Plus'tı. onu garantiye gönderdim. sebebi ise mavi ekran ve hızı yarı yarıya kadar inmişti 3 günde. onu garantiye gönderip bunu aldım hızda...
  4. M

Samsung Magician Yüksek Performans almalı mıyım?

Gençler selamünaleyküm 2-3 gün önce Samsung 870 EVO 250 GB bir ssd aldim kurulumlarini vesaire yaptım. yüksek performansa almak laptopa zarar verir mi?
  5. M

Antimalware service executable Sorunu

Arkadaşlar bir hafta önce ssd aldım, ssd'den önce de vardı ama sorun hala devam ediyor. bilgisayara zarar vermeden, defender kapatmdan bu hatayı nasıl giderebilirim. zaten laptopum 6 GB ram'i var ve bu yarısına kadar yiyor.
  6. M

YENİ ALDIĞIM 870 EVO SSD BOZUK MU??

arkadaşlar yeni bir ssd aldım Samsung 870 Evo kurdum hemen Windows 10. Samsung magician indirdim ve her şey güncel ama uygulama içi ayar bilmiyorum iki test yaptım ikisinde farklı sonuçlar geldi ve full performans modu falan var ne yapmalıyım ? ayrıca Chrome üzerinden YouTube instagram vs gibi...
  7. M

YENİ SSD AYARLARI Mİ YAPMAM GEREK? SAMSUNG EVO 870

arkadaşlar yeni bir ssd aldım Samsung 870 Evo kurdum hemen Windows 10. Samsung magician indirdim ve her şey güncel ama uygulama içi ayar bilmiyorum iki test yaptım ikisinde farklı sonuçlar geldi ve full performans modu falan var ne yapmalıyım ? ayrıca Chrome üzerinden YouTube instagram vs gibi...
  8. M

HERKESİN ÖNERDİĞİ SSD'Yİ ALDIM AMA SORUNLU GİBİ

arkadaşlar dün konu açmıştım çoğu kişi de cevap vermişti 870 Evo 250 GB aldım herşeyi kurdum ve test yaptım ama sonuç bu şekilde 1659452614 ayrıca YouTube'da aşırı derecede kasma var
  9. M

Yardım Yeni aldığım ssd kronik çıktı iade alabilir miyim

1 hafta önce media markt'tan sandisk ssd plus markalı ssd aldım 3 günde vaat ettiği hızın 3/1'ini verdi. media markt'ta kurdurdum ve kutusunu orda attılar kendileri. gecen gün gittim ve kutusuz almayız dediler. tek çözüm garanti dediler. yarın farklı bir ssd alıp bunu garantiye göndericem. 20 iş...
  10. M

Laptop'a SSD taktım, geç açılıyor ve arada siyah ekran veriyor

İyi akşamlar. Cumartesi günü Media Markt'tan aldığım SanDisk SSD Plus 240 GB adlı SSD'yi aldığım gün taktım ve Windows, driver kurulumlarini yaptım. (530 okuma -- 440 yazma hızı var) ama laptopum 45-60 saniye civarında anca açılıyor arada bir siyah ekran ve mavi ekran da verdiği oldu. (aşağıya...
  11. M

ÖNCEDEN AÇTIĞIM SSD KONUSUNUN DEVAMI

İyi akşamlar. Cumartesi günü Media Markt'tan aldığım SanDisk SSD Plus 240 GB adlı SSD'yi aldığım gün taktım ve Windows, driver kurulumlarini yaptım. (530 okuma -- 440 yazma hızı var) ama laptopum 45-60 saniye civarında anca açılıyor arada bir siyah ekran ve mavi ekran da verdiği oldu. (aşağıya...
  12. M

Beni̇m Yeni̇ Aldiğim Ssd Si̇zce Sorunlu Mu? Lütfen Yardim Edi̇n

13. M

4 GÜNLÜK SSD BAŞIMA BELA OLDU

5 yıllık laptopumun harddiskinin ömrü bittiği için yeni bir disk almak istedim. amacım sadece dizi film izlemekti. Samsung 870 Evo alacaktım fakat tanıdığım bir abim aynı performansı daha uygun fiyata veren Sandisk 240 gblik bir ssd önerdi 535-440'tı sanırım okuma yazma. Media marka beraber...
  14. M

yeni aldığım SSD başıma bela oldu

5 yıllık laptopumun harddiskinin ömrü bittiği için yeni bir disk almak istedim. amacım sadece dizi film izlemekti. Samsung 870 Evo alacaktım fakat tanıdığım bir abim aynı performansı daha uygun fiyata veren Sandisk 240 gblik bir ssd önerdi 535-440'tı sanırım okuma yazma. Media marka beraber...
  15. M

Yeni aldığım SSD hatalar veriyor

16. M

Laptopa Soda Döküldü, Tuşlar Yapış Yapış Oldu Ne Yapalıyım?

iş yerindeyken laptopuma limonlu soda döküldü 1-2 saat sonra tuşlar yapış yapış oldu o an orda bilgisayarı acamazdim. bu yüzden erken çıktım eve geldim laptopun kasasını açtım içi tertemizdi ama SSD yapış yapış olmuştu anlamadım ama tuşlar hala yapış yapış ne yapabilirim içimdeki korku sonuçta...
  17. M

LAPTOPA SODA DÖKÜLDÜ

iş yerindeyken laptopuma limonlu soda döküldü 1-2 saat sonra tuşlar yapış yapış oldu o an orda bilgisayarı acamazdim. bu yüzden erken çıktım eve geldim laptopun kasasını açtım içi tertemizdi ama SSD yapış yapış olmuştu anlamadım ama tuşlar hala yapış yapış ne yapabilirim içimdeki korku sonuçta...
  18. M

Laptopun Klavyesi̇ne Soda Döküldü

Lenovo IdeaPad 320 laptopumun klavyesine soda döküldü 6-7 saat önce lütfen acil yardım edin ne yapabilirim
Geri