Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yücel

termal bakım yapacağım ama mossfedlere sürdüğü macun ne?

Merhabalar, acer Nitro 5 Laptobuma termal bakım yapacağım gereğinden fazla ısınıyor şuan fix 99 derece kendisi oyunlarda ghz çok düşüyor bu vesile ile geçen içini acıp baktım macunu gidip bende bakım yapmak istiyorum mosfedlerdeki macunlar kil gibi olmuş garip bir dokusu var bende bu videodan...
  2. Oğuzhan Yücel

Yardım Laptop açılırken Lenovo ekranından sonra siyah kalıyor

Sorun yukarda yazdığım gibi açılırken lenovo yazısından sonra siyah ekranda kalıyor biosa giremiyorum sıkıntı tam olarak nedir acaba ryzen 7 5800h rtx 3060 16gb ram İdeapad Gaming3
  3. Oğuzhan Yücel

Monster abra notebooktan beep beep sesi çıkması

Başlıktaki sorun kız arkadaşımın bilgisayarında oluyor laptop açılırken siyah ekran anında baya yüksek sesle beep beep sesi çıkıyor sebebini bilen var mı
  4. Oğuzhan Yücel

İntel İ7 12700H neden 3.7GHz'i geçmiyor

Acer nitro 5 Notebook aldım 12700h 3060lı modelini lakin işlemcinin performans çekirdekleri 4.7 GHz kadar çıkması gerekirken diğer tasarruf çekirdekleri yüzünden 3.7 GHz geçmiyor bunu arttırmanın bir yolu var mı acaba
  5. Oğuzhan Yücel

Yardım Victus Gaming 15-fa1019nt 7n9u7ea RTX 4050 LAPTOP kaç watt ekran kartına sahip

Arkadaşlar bu notebook ile acer nitro 5 12700h 3060 li versiyon arasında kaldım bu daha cazip geliyor 1tb ssd 4050 wattida yuksekse 3060dan aşağı kalir yani yok kullanıp deneyen varmıdır victusu ekran karti 85w alti ise almayi düşünmüyorum
  6. Oğuzhan Yücel

13700h ve rtx 4050 notebook alınır mı?

4000 serisinde max q max p gibi olaylar varmı acaba
  7. Oğuzhan Yücel

Laptopun klavyesinin soket plastıgını kırdım

Laptopun klavye soket girişinde plastik bir kablo sabitleyici vardı yılların verdıgı deformasyon sonucu plastık elimde kaldı bunu nasıl yapabilirim yapanlar varsa kaça yapar 1652614053 Bu soketin plastiği kırıldı
Top Bottom