Arama sonuçları: *

1. V

Control center driver

Control center driveri atacak birisi varmı abra a7 v12.4.1 sitede gözükmüyor driveri
  2. V

Monster cok ısınıyor Yardim acill

Arkadaşlar bakımları 2 önce yaptırdım lolde hani heroları seçiyoruzda maç başlıyor bizi bekleme ekranına atıyorya hani alttaki şey yüzde yüz olunca oyun başlıyor heroların resmi falan gözüküyor heh işte orada tam ora açılırken bilgisayar anlık 98 görüyor sonra geri düşüyor oyun başladığındada...
  3. V

ANİDEN ÇIKAN MAVİ NOKTA

Aghalar 2 gün önce bilgisayarda ana ekranında mavi nokta belirdi fare imlecimi üstüne götürdüğümde kayboldu kaldırıdğımda gene geri geldi daha sonra chrome sekmesini üstüne götürdüm gene kayboldu chrome sekmesini üstüne götürdüğümde geri geldi ve daha sonra 10 saniye sonra kendiliğinden gitti...
  4. V

1650ti bilgisayarim valorant dusuk fps

Nedense Valorant'ta düşük FPS aliyorum. Bir video izledim adam A bölgesinde 160FPS alıyor ben A bölgesine gittiğimde 140 FPS alıyorum. Adamın bütün ayarları her şey yüksekte açık. Benimki de yüksekte, boom bozulma netliği artır falan bende kapalı ama o halde bile adam benden 20 25 daha yüksek...
  5. V

Pc de ara sıra fps düşüşü yaşıyorum

Arkadaşlar selam fortineda max grafiklerde 70 fps alırken daha dün 50 45 fps aldım pc aç kapa yaptım düzeldi sizce bu normalmi korkmalımıyım teknik servise gönderdim sorun yok dendi sizce korkmalımıyım yoksa gayet normalmi ve laptop kullanıcısıyım
  6. V

Laptopu yeni açtığımda sürekli sıcaklık değişiyor

Arkadaşlar selam monster abra a7 v12.4.1 modelini 3 hafta önce satın aldım laptopu yeni açtığımda 36-42 dereceler arasında açılmakta ara sıra 42-55 arasında açılmakta ve her 5 dkda bi fln 42 dereceden 60 dereceler çıkıyor 3 dk sonra fln iniyor sürekli bu böyle sizce değer normalmi mahalle...
  7. V

Monster Abra A7 V12.4.1 Yüksek Dereceleri Görüyor

Arkadaşlar slm yaklaşık 2 hafta önce monster abra a7 v12.4.1 satın aldım bilgisayar valorant neredeyse full ayarlarda bi anda 91 gördü 1 saniye bile sürmeden hemen indi bilgisaar ilk açıldığında 36-45 derecelerde ara sıra oc bostaiken 60 oluo hemen inio valorant neredeyse full ayarlarda 67-85...
  8. V

2 HAFTA ÖNCE ALDIĞIM LAPTOP 91 DERECE GÖRDÜ

Arkadaşlar slm yaklaşık 2 hafta önce aldığım monster abra a7 v12.4.1 modeli valorant oynarken 75 -85 arası görüyor fakat her 4 elde bi max 91 görmekte sizce bu değerler normalmi şu ana kadar 91 i 1 saniye den bile kısa sürüp hemen düştü 90 çok nadir gördüm sanki her pcyi açtığımda daha çok...
Geri