Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Yardım 3050 Laptop CS2 Fps Drop sorunu

3-5 gün öncesine kadar 4:3 - 1024 - Low ayarlar olmak üzere 160-250 Civari FPS'ler alırken şu an 90-160 arası FPS'ler alıyorum. Bazen de 1-2 saniye bir şekilde mouse klavye donuyor ve FPS 70'lere kadar düşüp drop giriyor. AC Odyssey oynarken bir FPS problemi yok ama onda da ara sıra droplar...
  2. Matt Murdock

Öneri Laptop için Termal Macun önerisi

Laptop bu aralar anlamsız şekilde kasıyor. 1 yıldır macun değişmedi ondan mı anlamadım. CS aniden 80 FPS'lere düşüyor. Drop yiye yiye oynuyorum. 3-5 gün öncesine kadar böyle bir durum yoktu. Macun sürüp format atmaktan başka çözüm gelmedi aklıma. Evde kendim yapabileceğimi düşünüyorum.
  3. Matt Murdock

Monster güncelleme nasıl yapılır.

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000087784/graphics.html İntel Graphics güncelleme sonrası bu hatayı vermişti, PC'nin renk ayarlarını vs bozdu. Neyse ki çözdüm fakat güncelleme gitti. Üretici sitesinden güncelleyin diyor fakat Monster sitesinde güncel olarak yayınlanan...
  4. Matt Murdock

Çözüldü✓ İntel Graphics güncelleme sonrası hata

İntel Driver Supoort'dan güncelleme gelmişti, ben de yükledim. Kurulum yaparken ekran küçüldü ve renk değişti sonrasında kurulum yapılamadı diye bir hata verdi, PC'yi yeniden başlattım ekran normal haline döndü fakat renk eski haline dönmedi. İPS ekran'dan Va ekrana geçmiş gibi soluk duruyor...
  5. Matt Murdock

Laptop Afterburner Değerleri

CPU'nun 99 dereceye çıkması? Bu fotoda gözükmüyor ama anlık olarak 99 dereceye çıktığı oldu,onun haricinde 90-96 arası değişiyordu çok fazla değil mi ? RTX 3050 İ5-11400H
  6. Matt Murdock

Laptop Caps Lock On/Off yazısı kaldırma

Başlıkta gördüğünüz gibi capslock,numlock gibi şeylere tıklayınca on/off çıkıyor nasıl kaldırırım?
  7. Matt Murdock

Yardım Laptop ekran kartına bağlı değil

Laptop'a monitör bağladım fakat iki ekran da Uhd Graphics bağlı gözüküyor. https://resimyukle.io/r/m5VmWrZNS8
  8. Matt Murdock

Laptop'u Monitöre bağlama hakkında

Monster Abra A5 v17.1.3 laptop aldım daha gelmedi fakat salı,çarşamba gibi gelir.Monitöre bağlıyıcam fakat hdmı kablosu ile 144 hz verir mi yoksa mini display port 1.4 satın almam gerekir mi? Şu an kullandığım kasada çok eski GT210 kart var onla düşük çözünürlükte max 120hz alıyorum laptopta 144...
Top Bottom