Arama sonuçları: *

1. K

Laptopumun performansı son 10 gündür düştü

arkadaşlar valorant 200 250 alırken 170 civarlarına falan düştü sonra ısılar 85 in üstünü görmeye başladı ekranım 144 hz 180hz monitör aldım akıcı olsun diye en son 1.5 sene önce bakıma göndermiştim i5 12500h rtx 3050 ti
  2. K

Laptopum az önce 87 dereceden inmedi

merhaba valorant oynuyordum 87 derdceden inmedi işlemci kullanımı 75 falandı şimdide bu şekilde sebebi nedir en son 1.5 yıl önce bakıma gitti geçen tozları ben temizledim termal macunu ellemedim ondan kaynaklı olabilirmi
  3. K

Monster laptop fandaki dıt sesi

arkadaşlar fanda motor sesi vardı çıkarıdm söktüm düzelttim falan şimdide bu oldu 1.5 sene önce bakıma göndermiştim sesi eke bırakıyorum dıt dıt gibi bir ses
  4. K

Çözüldü✓ Monster Laptopta Sound Blaster Cinema 6+ Nedir

Ben razer blackshark v2x kulaklık aldım yanına ses kartıda almak istiyorum ama özelliklerde böyle bir şey gördüm nedir bu cinema?
  5. K

Monster Laptop Fan Sesi

Merhaba Laptopumu 2023 ekim ayında bakıma göndermiştim geldiğinde ufak bir tıkırtı vardı ve şimdide sağ fan sesi motor gibi sebebi ner sizdd
  6. K

Laptopu garantiye gönderirken adres yazmadım

Monster laptopumu bakım ve onarim için garantiye gonderdim a 4 kağıdına isim soy isim tel no ve sorunu yazmamı istedi müşteri temsilcisi adresden bahsetmedi bende yazmadım faturada Felan adres var telefon numarasıda var herhangi bir sorun olurmu
  7. K

Merhaba laptopumu garantiye gönderirken adresimi yazmadım

Monster notebook laptopumu garantiye gönderirken bir kağıtta isim soy isim numara adres ve sorunu yazmamı istediler ama ben adresi yazmayı unuttum herhangi bir sorun oluşur mu içindeki faturada adres yazıyor kağıtta numarada yazıyor
  8. K

Monster abra a7 v14.2.4 yavaşladı ( sankii)

Monster abra a7 v14.2.4 alalı 4 gün oldu ve kuzenimdede aynısı var sanki biraz yavaşladı gibi geliyor control center de bir yavaşlama var o ama omu sıkıntılı pcmi anlamadım
  9. K

Yeni Laptopta Bataryayı Çıkarıp Şarjda Oynayasak Sorun Olur Mu?

Yeni monster abra a7 v14.2.4 aldım fişte kullanılıyor zaten oyun bilgisayarları bataryayı eskitmemek için takmasak sıkıntı olurmu direk fişte çalışsa
  10. K

Monster abra a7 v14.2.4

Bugün monster abra a7 v14.2.4 aldım valorantta düşükte kaç FPS verir GTA csgo da kaç FPS verir
  11. K

Asus tuf a15 hn050 kullanan varmı

Eğer bu modeli kullanan varsa sorum olacaktı yazabilirmisiniz 1662900819 Kullanan yokmu ya gene şansızlık
  12. K

Monster kronik sorunlar neler

Monsterin Laptopları kronik sorunlu diyorlar nedir sorunları ben göremedim
  13. K

Valorantta 80 FPS veren laptopa monitör bağlarsam 80 FPS ama 144 gibi oynarmiyim

Valorantta 80 FPS veren bir laptopum var 120 hz monitör bağlamak istiyorum FPS de artış olurmu veya 120 FPS gibimi akıcı olur
Geri