Arama sonuçları: *

1. korro

Dark Luna marka notebook soğutucusu anakarta zarar verir mi?

https://www.hepsiburada.com/dark-luna-aluminyum-16cm-led-fan-li-74-35-cfm-1400rpm-6x-yukseklik-ayarli-2xusb-15-4-notebook-sogutucu-ve-stand-gri-dkacnblns-p-HBCV000052R9U6 Bu notebook soğutucusunu aldım dün ve bugün geldi indirimdeydi, neyse benim merak ettiğim bazı kimseler laptop soğutucuları...
  2. korro

Yardım Laptopumdan kıvılcım çıktı?

Lenovo IdeaPad 3 marka laptopuma takviye RAM aldım, taktım RAM testi de yaptım sorunsuzdu. Bu arada pil jackını sökmemiştim ve RAM'lerin üzerindeki metal soğutucu parçayı takarken o parça orada bir noktaya değdi ve kıvılcım çıktı bir anda yanıkta koktu biraz. Sonra açtım sorunsuz gözüküyordu...
  3. korro

Upgrade öncesi laptop bataryası sökülmeli mi?

Laptopa ekstra ram ve disk takacağım, bataryasının kilipsini sökmek lazım mıdır?
  4. korro

Yardım Hikvision marka 2x16gb notebook ram alınır mı?

2. el bir laptop almayı düşünüyorum ve 2x8GB DDR4 1.2V 2933MHz SODIMM var içinde, bunu satıcıya fiyatı düşürmesini söyleyip yerine bu Hikvision 2x16 ram alınır mı sizce? Bu markayı hiç duymadım ama fiyatı uygun ne dersiniz...
  5. korro

Yardım GeForce MX110 laptop desktopta neye eşittir?

Selam, benim 3-4 yıllık HP marka MX110 ekran kartlı, i3-7020U işlemcili, 8 GB RAM'li ve 240GB SSD'li bir laptopum var. Bu laptopun ekran kartı, desktopta neye eşittir? Özellikle Wartales gibi turnbased oyunları oynatır mı? Jagged Alliance 3'ü denemiştim çok düşük ayarlarda ama zorlanıyordu biraz...
Top Bottom