Arama sonuçları: *

1. Handle

PC NETFLİX DE LİSTEM MENÜSÜ NEREDE?

PC versiyon netflixde film dizi kaydettiğimiz liste yok eklememişler mi yoksa ben mi göremiyorum
  2. Handle

bu laptopla thief 2 oynanır mı

https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-3-15-6-inc-81wb01ehtx.html oynatır mı oynatırsa kaç fps verir
  3. Handle

DRİVER GÜNCELLEMEME YARDIM EDERMİSİNİZ

az önce valorantda ana menüde beklerken ekran kartı çöktü lütfen güncel olduğundan emin ol tarzı bir uyarı geldi oyun ekranı siyah falan oldu kapattım bende aldığımdan beri pek anlamıyorum hiç güncellemedim kaç yıl oldu nasıl düzeltcez oyuna girmedim uyarıdan sonra az önce oldu dediğim gibi
  4. Handle

Yardım LAPTOPUM 95° DE ÇALIŞIYOR YARDIM EDİN

İşlemci: i5 10210U GPU: Nvidia mx130 Beyler bu değerler valo oynarken aldığım sıcaklık FPS olarak 60 70 veriyor 2 gün önce 140 bile veriyordu neden düştü bilmiyorum sıcaklıklar bu şekilde yani Beyler bakın ben PC den anlayan biri değilim basit şeyleri bile yapmamış olabilirim bana yapmam...
  5. Handle

LAPTOPU SÜREKLİ ŞARJDA KULLANMAK ZARALI MI?

şarj kapasitesi şuanda 28,62Wh ilk baştaki orjinal kapasitesi 35Wh şarjdan çıkardığımda sadece youtube dan ders çalışıyorum ve şarj 2 saati görmüyor gibi bişey laptop yanlış hatırlamıyorsam 2020 alınma 21 de olabilir yani şuraya getireceğim sürekli 4 saat içinde iki kere tak çıkar yapma yerine...
  6. Handle

LAPTOPU Bataryası sökmeden temizlik

Gördüğünüz fırça ile sadece aralardaki kaba tozları aldım bide fanın arasında ufak tozlar vardı onlar da üfleyince gitti elimi hiçbir yere sürmedim statik olmasın diye bir şey olmamıştır demi 1711123820 Arkadaşlar sadece bakır boruya dokundum bişey olur mu
  7. Handle

Microsoft hesabı sorunu

Böyle bişey çıkıyor benden önce dayım kuklanıyordu ben onun hesabından çıkıp kendime hesap kurdum normal şifremi girip giriş yapıyorum başarılı bir şekilde ama sonra pin girin diye böyle bir ekran geliyor bu önceden ayarlanan bişey mi ben kendime hesap kurunca bana yeni pin oluştur falan demesi...
  8. Handle

BU LAPTOPLA NELER YAPILIR

Öyle aşırı oyun oynamam zaten oyun için almıyacağım ama yanında ne oynanır merak ediyorum akıcı valo oynatır mı https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-3-81wd006jtx.html
Top Bottom