Arama sonuçları: *

1. G

Öneri Hangi tableti almalıyım?

Arkadaşlar dizi film ve oyun üzerine 10 bin ve Max 17 18 bin TL arası bir tablet arıyorum bütün mobil oyunlari oynayabilirim uzun vade de sıkıntı ve pişmanlık yaşatmasın önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  2. G

Yardım Redmi pad pro mu poco pad mı almak mantıklı ?

Arkadaşlar film dizi youtube ve oyun oynamak için tablet almak istiyorum araştırdığıma göre bu fiyat aralığında bu tabletler var sizce hangisini almak daha mantıklı yada daha iyisini alabilirmyim bu fiyatta https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-pad-pro-12-8gb-256gb-p-HBCV00006L3AQ3...
  3. G

Öneri Honor pad x9 8gb alınır mı ?

Arkadaşlar tablet almak istiyorum oyun ve dizi film de izlemelik kaliteli verdiğim parayı hak ede çek bir tablet istiyorum sizce 6400 TL ye honor pad x9 8gb alınır mı yoksa üstüne biraz daha koyup daha iyi bir ürün alabilir miyim tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. G

Yardım Honor pad x9 alınır mı ?

arkadaşlar oyun ve dizi film için istiyorum sizce alınır mı yada sizin tavsiyeleriniz varmı max 10 k bütcem var https://www.vatanbilgisayar.com/honor-pad-x9-2-8ghz-8gb-128gb-11-5-android-tablet.html
  5. G

Yardım Arkadaşlar hangi tableti almam daha mantıklı ?

Arkadaşlar Mobile Legends oyunu oyunyorum ve dizi film YouTube'da takılmayı seviyorum o yüzden ekranı benim için cok güzel olması lazım kalteli olarak sizce hangi tableti almam daha mantıklı sizin tavsiyeniz var mı? Honor Pad X9 Android Tablet fiyatı, teknik özellikleri, Honor Tablet modelleri...
  6. G

Arkadaşlar hangi tableti almam mantıklı ?

Arkadaşlar oyun oynayan ve dizi film izleyen birisiyim benim için performans ultra olmasına gerek yok ama ekranı kaliteli olsun istiyorum bulduklarım altta sizin de tavsiyeleriniz olursa sevinirm...
  7. G

Yardım Arkadaşlar alttaki tableti almayı düşünüyorum sizce alınır mı ?

Arkadaşlar mobile legends oynuyorum ve film dizi izlemeyi seviyorum cizim veya ödev vb ile işim yok öğrenci değilim tablet e de cok para vermek istemiyorum max 10k ya sizin tavsiyeleriniz olursa sevinirm...
Geri