Arama sonuçları: *

1. A

Samsung tab A8 rom yapmak

merhaba öğrencilere ücretsiz verilen içinde eba zorunluluğu olan ve başka program inmeyen bir tablet var elimde. buna rom atıp orjinal haline nasıl getirebilirim ? recovery modda iken habire her şey on numara gitmesine rağmen odin programında hata alıyorum.
  2. A

Samsung tabletlerden hangisini almalıyım ?

Merhaba bu 3 modelden hangisini almalıyım ? günlük kullanım ve ara sıra ufacık oyunlar oynanacak. aslında f/p açısından a8 düşünüyorum peki ya sizce ? (kız arkadaşıma hediye alacağım.) 1-...
  3. A

Alanına göre İpad mi mac mi

Merhaba. Şu an oyuncu laptopum HP Pavilion Gaming var ve çok memnunum. Oyun oynamam belki diyerek de hatta bu konuda kendime pek inanmasam da cihazımı satıp MacBook Pro alasım var fakat kendime oğlum sen oyun oynayan adamsın yapma diyorum. Fakat bir yandan da bütçemde sorun yok. Bolca param var...
  4. A

iPhone araması IPad'e yansımıyor

Merhaba. iPad'imde yaptığım arama telefonumda gerçekleşmiyor. Diğerlerinde aramalar seçeneği de açılmıyor nedense ne yapsam çözemedim.
  5. A

İpad ana sayfa ayarları nasıl yapılır

Merhaba size görsellerde eklemiş olduğum fotoğrafta sağ alttaki bölme de bir önceki girdiğim geçmiş uygulamaları gösteren taraf size işaretlediğim taraf acaba onların görünmemesi için ne yapabilirim soldaki kısımdan değil sağdaki işaretlediğim bölümden bahsediyorum İpad 10. Nesil .
Geri