Arama sonuçları: *

1. T

İpad pro 11 m2 sipariş ettim iptal edeyim mi? Açıklamayı okuyun

İpad pro 11 m2 sipariş ettim kalemiyle birlikte 28 878. Sizce ipad 9. nesil yetermiydi o da kalemiyle birlkte 13 878 ediyor. Çoğunlukla ders notu alacam, deers kitaplarının pdf leri üzerinde yazı yazıp not tutacam. Tabi arada yourube, film, çok nadir de olsa oyun belki oda. bu aradaki farkları...
  2. T

Not tutmak, PDF üzerine not almak için 20 bin TL tablet önerisi

Özellikle PDF üzerine not almak için ve normal not almak için kullanacağım. Arada çok nadir oyun oynarım belki hiç oynamam. 20k'ya kadar bütçe var. Aklıma iPad Air 5 geldi kalemini de ayrı alırım. Ama bunun da sıkıntıları 64 GB hafıza ve 60 Hz ekran depolama artmıyor. Gerçi not tutacağımdan çok...
  3. T

Ankara Apple Store öğrenci kampanyası(2.nesil kalem) ile iPad Air 5 alınır mı?

Ankara da Apple Store var mı? Fizksel olarak gidip iPad Air 5 almak istiyorum ve eğer gidersem internet sitelerindeki öğrenci kampanyası gibi 2. nesil kalemi hediye verirler mi?
  4. T

Apple kendi sitesinden iPad Air sipariş verilir mi?

iPad Air 5 alacağım. Apple kendi sitesinde öğrenci indirimi ile birlikte 2. nesil kalemi bedava veriyor. Oradan sipariş etsem sorun olur mu? Yoksa Trendyol, Hepsiburada gibi sitelerden sipariş edince kalemi geliyor mu?
  5. T

Üniversite de PDF üzerine not tutmak için tablet alınır mı?

Bölüm bilgisayar müh. İng. Ve 1.sınıftayım. Biyoloji, matematik, fizik gibi bölüm dersi haricinde dersler var. Hocaların takip ettiği ya da almamızı istediği kitaplar hem pahalı hem taşıması sıkıntı olacak. Bir de örneğin 1500 sayfalık kitabın hepsini değil de 300 ya da 700 sayfalık kısmını...
Geri