Arama sonuçları: *

1. yakha

Ipad air m3 13'' alınır mı??

arkadaşlar ablamda air 5 11'' olanı mevcut değiştirecek depolamayı arttırmak için bu sırada sizce 128gb 11'' mi alsın yoksa m3 çipli 13'' 128gb mi almalı? ders çalışacak çift ekran kullanacak (ekranı bölerek kullanacak). kütüphaneye falan gidecek ders çalışmak için. air 5 için pili hızlı bitiyor...
  2. yakha

Pubg mobile oynarken iPad 10 ısınması normalmi?

Arkadaşlar Pubg mobile atarken tabletin ısınması normalmi?
  3. yakha

Ipad 10 karanlıkta siyah ekrana yandan bakınca ekran mor oluyor

arkadaşlar cihazım ipad 10 karanlıkta siyah ekrana 4 köşesinden bakın tam bilmiyorum hangi köşesinde olduğunu fakat köşelerden birinden bakınca ekran mor oluyor. bu sadece bendemi yoksa ipad 10 u olan diğer arkadaşlardada öylemi?
  4. yakha

Tabletin ekranını fotokopi makinesinde taratmak zararlımı?

arkadaşlar canım sıkıldı fotokopi makinesinin üstündeki tarama yerine tableti koyup clash of clans köyümün fotokopisini çektim bu tarama şeyinin ekrana herhangi bir zararı olurmu?
  5. yakha

ipadde yandan bakınca morlaşma normalmi?

arkadaşlar tablete karanlık bir ortamda ve karanlık duvar kağıdıyla şarj yerinin olduğu köşelerden bakınca ekran morlaşıyor parmak izinin olduğu köşeden bakıncada beyazımsı parlıyor sizce normalmi ipad 10 benim cihazım sahip olan varsa bakabilirlermi diğer forumlardaki arkadaşlar normal dedi ama...
  6. yakha

ipad 10 ekranın mor olması normalmi?

arkadaşlar ipad 10 u yeni aldım fakat gözüme bişey çarptı siyah ekran ve karanlık bi ortamda şarj girşinin olduğu tarafın köşelerinden bakınca ekran mor oluyor tam tersi köşelerden bakınca hafif beyazımsı parlıyor (kamerada biraz daha parlamış iki renkte) sizce bu normalmi ipad 10 u olan varsa...
  7. yakha

iPad 10 da ekranin mor olması

Arkadaşlar bende iPad 10 var kuzende 8 var karanlık bı ekranda karanlık bir yerde yatay bı acıyla bakinca benim ekran mor oluyor nedeni nedir ve normalmidir? iPad 10 olanlar bu bakarsa sevinirim.
  8. yakha

ipad 10 kronik sorunu varmı? ve alınır mı??

arkadaşlar ben yeni ipad alacağım ve ipad 10 da karar kıldım kalem şuanlık işime yaramaz en az 1-2 sene sonra yarar ekranı büyük olduğu için bunu tercih ettim lamine cam olmaması beni pek rahatsız etmedi ve güzel duruyor tablet mini 6 çok küçük oldugundan onu tercih etmedim ama aklımda ipad 10...
  9. yakha

ipad 10 parasına degermi ve bir kronik sorunu varmı?

arkadaşlar ben yeni ipad alacağım ve ipad 10 da karar kıldım kalem şuanlık işime yaramaz en az 1-2 sene sonra yarar ekranı büyük olduğu için bunu tercih ettim lamine cam olmaması beni pek rahatsız etmedi ve güzel duruyor tablet mini 6 çok küçük oldugundan onu tercih etmedim ama aklımda ipad 10...
  10. yakha

iPad 10 64 alınır mı??

Bazı kişiler fiyatına değmediğini vs söylüyorlar sizce aradaki fiyat farkına değer mi ekranı bataryası performansı lamine ekran olmaması çokmü kötü ve mini 6 ile bunun arasında kaldım sizce hangisini almalıyım iPad 9 u seçeneklere eklemelimiyim?
  11. yakha

ipad 10 sağlam bir tabletmi?

arkadaşlar ipad 10 almayı düşünüyorum ve araştırıyordum videolardan gözüme böyle bir video çıktı videoda ortadan ikiye büktüğünde ekran çatlıyor bu ne anlama geliyor sağlam değil demekmi oluyor?
  12. yakha

İPAD 10 VE İPAD 9 ARASINDAKİ FARKA DEĞERMİ?

arkadaşlar 10 olmayı düşünüyorum 9 daki parmak izi hoşuma gitmiyor sizce arasındaki fiyat farkına değrmi ve lamine cam olmaması rahatsız eder mi??
  13. yakha

ipad 9 vs mini 6 vs ipad 10

arkadaşlar çarşamba günü bu üç tabletten birini alacağım ipad mininin artılarıları şunlar kalem lamine cam ve işlemcinin a15 olması tek eksisi küçük olması ipad 10 da ise +artıları şunlar büyük olması ve yeni bir model olması eksileri şunlar 1.nesil kalem a14 işlemci ve lamine cam olmaması ipad...
  14. yakha

ipad mini 6 (a15) vs ipad 10 (a14) arasında çok fark varmı?

arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım performans olarak sizce nasıl farkları var bu cihazların ve hangisi daha alınabilir? kalem desteği önemli fakat 2-3 sene sonra işime yarayacak olan bişey çünkü daha 9.sınıfım kalem 11-12 de işime yarayacak şuan için önemli olan ekran batarya performans ve...
  15. yakha

ipad 10 vs mini 6 arasından hangisi alınır?

arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım işlemci ekran ve kalem desteği olarak mini 6 önde fakat boyutta beni tereddüte düşürüyor ve arada 1k fark var sizce arasından hangisi alınır oyun film ve üniversiteye kadar kullanacağımdan dolayı (şuan 9 um) kalem desteği önemli fakat kalemi 2-3 sene sonra...
  16. yakha

ipad mini 6 vs ipad 10

arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım işlemci ekran ve kalem desteği olarak mini 6 önde fakat boyutta beni tereddüte düşürüyor ve arada 1k fark var sizce arasından hangisi alınır oyun film ve üniversiteye kadar kullanacağımdan dolayı (şuan 9 um) kalem desteği önemli sizce 1.nesil ve 2.nesil...
  17. yakha

icloud unutulmuş ipad alınır mı??

arkadaşlar daha ucuz oluyor böyle tabletler ve biz aldığımız zaman bunu açmanın bir yolu yokmu?
  18. yakha

SAMSUNG TAB A9 X110 S TAB A8 X200

Arkadaşlar biri diğerinden daha küçük ama tab a9 un hem depolama hemde işlemci avantajı gözümü tırmalıyor ama bir yandanda tab a8 in büyük ekranlı olması film için daha güzel keyif sunacağı hissi geçiyor içimden sizce hangisni almalıyım?
  19. yakha

İkinci el 3k tablet önerisi

bütçem 2.5-3k arası ikinci el alacağım film vs izlerim çoğunlukla pes vs girerim arada bi iki el pubg
  20. yakha

İpad 5 vs ipad air 2

Sizce hangisi alınır?
Geri