Arama sonuçları: *

1. Rs.YnsV3

Xiaomi Pad 5 Vs Xiaomi Pad 6

Oyun için tablet almayı düşünüyorum sizce hangi tableti almalıyım? Xiaomi Pad 5 Ve Xiaomi Pad 6 Arasında Kararsızım. Yada Başka Bir Tablet Öneriniz Varsa Bütçe 14K
  2. Rs.YnsV3

Öneri Huawei MatePad 11.5 Vs Xiaomi Redmi Pad SE

Huawei MatePad 11.5 İçin Çoğu Sitelerde Araştırma Yaptım Ama Kafama Takılan Şeyler Var 1- Tabletin İçinde Android Olmadığı İçin Uygulamalar Stabilize Çalışmıyor Söylentileri Var 2-Tabletin Kendi Kendine Kapandığını Ve Açılmadığını Söyliyenler Var 3- Ekranın Kendi Kendine Titrediğini Söyliyenler...
  3. Rs.YnsV3

Huawei MatePad 11.5 Alınır Mı?

Huawei MatePad 11.5 Almak İstiyorum Ama Bir Kaç Sorun Kafama Takılıyor Almalı Mıyım? Hiç Bu Sorunları Yaşayan Oldumu?
  4. Rs.YnsV3

Huawei Matepad 11.5 alınır mı?

Huawei Matepad 11.5 almayı düşünüyorum ama google problemleri kafama çok takılıyor gbox kullanıp youtubeden atılma sorunu yaşayan var google desteği olmadığı için oyunlarda hesabına giremeyenler var Yada Huawei Matepad 11.5 Dışında Verebileceğiniz Öneri Bir Tablet Var Mıdır? Bütçe 9500TL
  5. Rs.YnsV3

Xaomi Redmi Pad Mı? Xiaomi Pad SE Mi? Samsung Galaxy Tab A9 Mu?

Samsung Galaxy Tab A9 Plus Almak Konusunda Kararsız Kaldım Çünkü Çoğu Kişi Multitouch Sorunu Var Diyor. Redmi Pad SE ise beni almak konusunda biraz kararsız bıraktı çünkü işlemcisi biraz zayıf. bunlardan başka önerebileceğiniz 9500 TL altı tablet varmı?
Geri