Arama sonuçları: *

1. Metekral123

Tab 3 lite hafıza artırmak mümkünmü?

Cihazımda 8gb hafıza var yetmiyor bunu yükseltmek mümkün telefon tamircisine falan götürsem onlar çözermi?
  2. Metekral123

Yardım Tablette Siteye Girince Just A Moment Hatası Veriyor?

Dedğim gibi böyle oluyor beni deli ediyor bunun çözümü var mıdır?
  3. Metekral123

Yardım Tab 3 lite tableti nasıl android 5.1 yaparım?

Model: samsung galaxy tab 3 lite sm t111 nq şuanda android 4.2 kullanılıyor. Merhaba bıktım usandım bu tabletten android 4.2 çok eski ve işlevsiz ben bu tableti android 5.1 yapmak istiyorum internette bunla ilgili bir video veya içerik bulamadım o yüzden sizden yardım istiyorum şimdiden...
  4. Metekral123

Yardım Tab 3 lite t111 youtube nasıl girebilirm?

Android sürümü 4.2.2 youtube güncelleme almıyor googleden girmeye çalışıyorum yüklenmiyor nasıl youtube girebilirm? Not: custom rom önermeyin çünkü t111 modeli için rom yok
  5. Metekral123

Yardım Evdeki eski tableti 2. ekran yapmak

Tablet modeli: tab 3 lite sm t111 nq İşletim sürümü tabletin: android 4.2.2 Merhaba ben bu tableti 2. ekran olarak kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirm? yardımcı olursanız sevinirm.
  6. Metekral123

Öneri Vestel v tab z1 alınır mı??

Brawl stars açsa kasmasa yeter sizce alınır mı??
  7. Metekral123

Yardım Samsung model tablete nasıl android kurulur?

Tabletim 4.2 sürümünü kullanıyor bu sürüm çok eski o yüzden bu tablete android 7.0 kurmak istiyorum bunu nasıl yaparım? Model: samsung tab 3 lite sam-t111 nq
  8. Metekral123

2. el pc toplamakmı 2. el ps4 fat kasa almakmı yada 0 tablet almakmı hangisi?

Merhaba ben 3 seçenek arasında kararsız kaldım ps4 fat kasamı almalıyım 2. el pc toplamakmı yoksa 0 samsung tab a9 almakmı? Evde eskide olsa bir laptop var çoğu işi görüyor. Amacım çok bakım istemeyen kullanımı kolay bir cihaz arıyorum sizce hangisini almalımıyım?
  9. Metekral123

Vorcom marka tablet alınır mı?? (Brawl Stars oynamak için)

https://www.trendyol.com/vorcom/s12-10-1-inc-2-gb-ram-32-gb-hafiza-1280-800-hd-buyuk-ekran-tablet-p-652417531 Sadece brawl stars tarzı oyunlar oynuyacağım kasmasa yeter bana. Sizce alınır mı??
  10. Metekral123

Yardım Eski tablet için rom önerisi

Merhaba lütfen yardım edin eski bir tabletim var modeli tab 3 lite t111 Bunun sürümünü yükseltmek istiyorum lütfen rom önerir misiniz? ben bulamadım bulduklarım sadece t113 modeli içindi.
  11. Metekral123

Öneri Tablete 4.2.2 den yüksek rom önerisi

Tablet samsung tab 3 lite nq-t111 modeli şuanda 4.2.2 kullanıyor youtube güncelleme almıyor. Bu tablete rom önerir misiniz??
Top Bottom