Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Dijital çizerlere sorum var (ipad)

Selam arkadaşlar ipad den procreate ile resim çiziyorum, internette bir şey görmüştüm, sonsuz yakınlaştırıyordu nerdeyse her detayın içinde bir resim vardı (örnek bir insan çiziyor insanın gözüne yaklaşıyor oraya bir şehir çizmiş şehir de bir dairenin camına yansıtıyor orada farklı bir şey var...
  2. RevenKalr

Ipad de birden ses gitti

Arkadaslar ipad 9. Nesil aldim daha 1 hafta once. Bugun bi test yapmak icin pubg mobile indirdim girerken sesler gitti, oyundandir herhalde dedim sonra youtube a girdim ses yine yoktu Yeniden baslattiktan sonra ses geldi. Neden olabilir?
  3. RevenKalr

Bu kılıfı TR de bulabilir miyiz?

https://tr.aliexpress.com/item/4001178031643.html?invitationCode=ajFEaHBFcG1wUitxeGVOa0IveVhpQm0wQXhVUzBNK0tIYlAvTXJzSWtMRm92ZWorWHc0bTlBPT0&srcSns=sns_Copy&spreadType=productdetail&bizType=sellerinvite&spreadCode=ajFEaHBFcG1wUitxeGVOa0IveVhpQm0wQXhVUzBNK0tIYlAvTXJzSWtMRm92ZWorWHc0bTlBPT0&tt=MG&a...
  4. RevenKalr

İpad 9 kılıf önerisi

Bütçe 200-250TL bu bütçeye kılıf var mıdır? daha düşük de olur.
  5. RevenKalr

İpad 8 vs İpad 9 Hangisi alınmalı?

İpad 8. nesil ikinci el 32gb 13 ay garanti 5500TL paramgüvende ile İpad 9. nesil 64gb sıfır 7500TL sadece çizim yapıcam ve test kitaplarını indirip onları çözmek için kullanıcam. Aradaki 2k farkı vermeye değer mi değerse neden?
  6. RevenKalr

Ipad icin kalem onerisi

Arkadaslar ipad9. Nesil icin hem test falan cozerken hem de resim cizerken kullanacagim kalem onerisi istiyorum. Cakma olabilir butce belirlemedim uygun ve kaliteli olmasi onceligim. Fiyatlarini bilmiyorum ama 500civari varda tadindan yenmez
  7. RevenKalr

max 8k laptop önerisi

Arkadaşlar bi abi dizüstü bilgisayar alacak. dokunmatik olmasını istiyor günlük işlerini halledebilsin bide ayriyetten hobi olarak tasarım yapacak. dokunmatik olsun bide bu fiyata en iyisi olsun tavsiyelerinizi bekliyoruz...
Top Bottom