Arama sonuçları: *

1. ayranli_tuz

Ipad air m3 vs tab s11

volume shader video testi pil ömrü vb testlerle karşılaştırdım profesyonel olmayan bir şekilde sizce hangisi daha iyi çıkmıştır nasıldır
  2. ayranli_tuz

Tab s11 için orijinal yedek uç seti

internette bir türlü bulamadım uç seti satılıyor mu bunlar için değişimi nasıl yapılıyor ve bir uç ne kadar süre götürür günde 4-5 saat not tutmaya
  3. ayranli_tuz

En iyi samsung not uygulaması

pdf üzerine de rahatça yazabileceğim özellikleri iyi olan not uygulaması önerir misiniz üyelik ücreti olabilir rahat ettirsin yeter
  4. ayranli_tuz

Tab s11 için ekran koruyucu

uzun yıllar sonra tekrardan tablet aldım ekran koruyucu sizce takmalı mıyım takmalıysam ne takmalıyım önerir misiniz orijinal kapaklı kılıfını da aldım
  5. ayranli_tuz

Samsung orijinal siteden tablet alsam kaç günde gelir

s11 almayı düşünüyorum öğrenci indirimiyle bayağı ucuza geliyor denizlide merkez denebilecek bir yerde yaşıyorum
  6. ayranli_tuz

30k bütçeye tablet önerir misiniz

telefonum samsung öncelikli olarak not almak için kullanacağım yanında içerik izlemek ve oyun oynamak için de kullanırım taşınabilirliği kolay olursa iyi olur
  7. ayranli_tuz

Yardım Tab s11 mi tab s10+ mı

genel olarak tıp fakultesinde not almak için kullanacağım güncelleme desteği olarak s11 daha güzel gibi geliyor ve bana taşınabilirlik daha önemli o yüzden 11 inç 12.4e göre daha cazip geldi ama s11 düz modelde anti reflection yokmuş ekranında, ekran parlaklığını bayağı artırmışlar sizce hangisi...
  8. ayranli_tuz

Tab s10+ mı tab s11 mi

Hangisini onerirsiniz
Geri