Arama sonuçları: *

1. W

Huawei Gbox Güvenilir mi?

Bu hafta MatePad Air aldım. Gbox konusunda kafama takılan birkac şey var. Öncelikle bu uygulama Huawei tarafından yapılan veya desteklenen bir uygulama mı? Bu uygulamanın çalışma prensibi nedir? Örnegin kendi hesabımla tabletten giris yaptığımda hesabıma Xiaomi 11 Lite 5G ne olarak yansıyor...
  2. W

10-14 bin TL'ye iPad 9 mu MatePad mi?

Birkaç ay öncesine kadar iPad 9'um vardı, o ara cok kullanmadıgım icin satmıştım. Simdi elimde 14 bin gibi bir para var bosta durmasını istemedigim icin tekrar almaya karar verdim. Normalde 10-11 bin TL'yi geçmeyi dusunmuyorum fakat MatePad Air'de guzel bir cihaza benziyor. O yuzden konuya onu...
  3. W

3000 TL'ye ikinci el tablet önerisi

Merhaba, iPad 9 vardı elimde fakat teknik özellikleri ihtiyacımın cok ustunde oldugundan satıp dusuk bir modele gecmeye karar verdim. 2. el en fazla 3 bine YouTube'da ders videosu ve sahibinden acan bir cihaz arıyorum. Normalde bin TL'ye iPad 4 buldum ama sanırım YouTube desteklemiyormuş...
  4. W

hangi tableti tercih etmeliyim

YKS'ye hazırlanıyorum. Dershaneye gitmiyorum kutuphanede calısıyorum. İçine ders videolarımı indirebilecegim gidip izleyebilecegim nadirende olsa soru cozebilecegim bir tablet arıyorum. iPad 8 2. el almayı dusunuyordum baktım iPad 9 sıfır ile aralarında cok fark yok babamın şirketine KDV'sini...
Top Bottom