Arama sonuçları: *

1. morocco

Yardım iPad air 4 youtube/twitch sorun

ipad air 4te ios 15.3.1 güncellemesini yaptım kurarken. Youtube/twitch gibi yerlerde 60fps video izlerken arada 30fps'e düşüyor video. Sorunu yaşayan oldu mu? Yoksa sürümle mi alakalı?
  2. morocco

İpad 9 vs TAB S7 FE. Hangisi Alınır?

Oyun oynamayacağım. Sadece ders çalışmak için kullanacağım (test çözme,youtube vs) Uzun ömürlü olması önemli açıkçası. Zaman geçince oluşan Android hantallığından korkuyorum. Sizce ipad 9 + apple pencil 1. nesil mi yoksa tab S7 FE mi?
  3. morocco

8500TL Tablet Önerisi

Mobilde oyun oynayan birisi değilim. Sadece günlük işler + ders çalışmak için tablet almak istiyorum. İpad Air 4 düşünüyorum şuan ama pek emin değilim siz alacak olsanız tercihiniz ne olurdu. +olarak Ipad tabletlere PDF dosya inebiliyor mu? Hayır, laptop almayacağım. Amacım kendimi...
  4. morocco

Sizce tablet mi laptop mu almalıyım?

2023'te YKS'ye gireceğim ve bu sene çalışmaya başladım, 11.sınıfım. Artık oyun oynamayacağım ve masamda çok yer kapladığı için bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Seneye bu sene satacağım fiyata satamam çünkü. Sizce iPad air 4'mü yoksa 5-6K TL'ye laptop mu almalıyım ders çalışmak için?
Top Bottom