Arama sonuçları: *

1. oaK´

çizim için tablet önerisi

hocamlar grafik tasarımcıyım özellikle logo tasarımı başta olmak üzere tasarım yaparken çok fazla kağıt harcıyorum eskizlerimi kağıtta çiziyorum genelde sürekli defter almakta istemiyorum artık hemde çok karışık oluyor aradığımı bulamıyorum kolay kolay o yüzden tablet almak icap etti max...
  2. oaK´

huawei matepad 11 aldım iyi yapmış mıyım?

beyler bayadır alma planım vardı kredi kart limitim yükselince alayım dedim, A150ALL kupon kodu ile 150 tl daha ucuza geldi bankadan da 12 taksit yapınca toplam 9270 e geldi ürün sizce iyi yapmış mıyım yoksa daha iyi tablet var mıydı o paraya?
  3. oaK´

İkinci el tablet almak mantıklı mı?

Beyler ben huawei matepad 11 almak istiyorum ama sıfırı bi tık pahalı gibi ikinci eli daha uygun. Ancak alırken nelere dikkat etmem gerek bilmiyorum tavsiyeleriniz veya bu kişi satıyor ve güvenilir diyebileceğiniz birisi var mı? Veya huawei sitesinden alsam 12 taksit yapabilir miyim? banka ile...
  4. oaK´

huawei matepadd 11 hakkında

Ben bu tableti almak istiyorum da kullananlar var mı bi kaç sorum var da yardımcı olabilir misiniz?
  5. oaK´

10k ipad önerisi sıfır veya ikinci el

Hocamlar ipad alacağım 10k olarak sıfır veya ikinci el en iyi model hangisi?
  6. oaK´

Yardım İkinci el ipad alınır mı?

İpad almak istiyorm ama yılbaşına çok yakınız sıfır almak zorlar baya sizce ikinci el ipad alınır mı? Alınırsa nelere dikkat edilmeli?
  7. oaK´

iPad air 5 alınır mı?

iPad air 5 alınır mı? Grafik tasarım Çizim Film Dizi gibi şeyler için kullanacağım
  8. oaK´

İpad air 5 ve masaüstü bilgisayar mı yoksa sadece laptop mu?

Hocamlar şimdi ben pc mi satıp kredi çekip 30klık bir laptop alacaktım, canım sıkılırsa dışarda da çalışmak için vs. Bi baktım ipadlerde peşin fiyatına 6 taksit imkanı var. Bende düşündüm kü kredi illetine girmek yerine daha temiz bir şekilde 6 taksit ile ipad air 5 almak, sizce mantıklı olur mu?
  9. oaK´

iPad vs PC - Sizce hangisi daha iyi?

Arkadaşlar savaşmadan, kalp kırmadan tartışabilir miyiz bu konuyu, son zamanlarda çok fazla bilgisayarı satıp ipad almak istiyorum çok rahat ve konforlu geliyor :/ sizce mantıklı olur mu
  10. oaK´

iPad ile grafik tasarım yapılır mı?

Bilgisayarımı satıp ipad pro alsam bunları yapabilir miyim? Grafik tasarım ( İllüstratör, photoshop, Figma, 3d modelleme, video edit) -önem sırası ile baştan sona- film/dizi, dijital çizim, gündelik işler mail okuma nette surf yapma vs vs bunların çok rahat yapılabileceğini biliyorum zaten...
Geri