Arama sonuçları: *

1. korro

Lenovo Tab M11 vs Samsung Tab A9plus

Bu iki tabletten hangisini önerirsiniz? İkisinin de 8gb ram 128gb rom versiyonlarını düşünüyorum. Lenovoda kalem ve kılıf var artı olarak ancak o 8500tl, Samsung 7000tl civarı, bi de Samsung kalem desteği yok diyen de var, hayır var diyen de var. Oyunla işim yok, sadece YT, film-dizi, PDF okuma...
  2. korro

Huawei Matepad 11.5 8GB 128GB 11.5" Tablet alınır mı?

Selam, ben 6 ay kadar önce amazondan tab A9plus almış ve sonra iade etmiştim. Şimdi bu Matepad 11.5u buldum satıcısı da Hepsiburada, sizce alınır mı ve huawei ekosistemi nasıldır? Alma nedenim YT ve filmler diziler izlemek, PDFler okumak arada üstüne not almak vs. Teşekkürler...
  3. korro

Şarj için kılavuzda TypeC to TypeC yazıyor ama bir ucu düz USB olsa farkeder mi?

Yeni bir tablet aldım, kullanım kılavuzunda 10-15Watt şarj cihazıyla kullanın yazıyor ve kutudan şarj aleti değil, sadece TypeC to TypeC kısa bir kablo çıktı. Şimdi bu kablo yerine bir ucu düz USB bir ucu TypeC olan bir uzun kabloyla 15 Wattlık adaptör takabilir miyim? Sorun olur mu? Teşekkürler...
  4. korro

Samsung Galaxy Tab A9 Plus almayı düşünüyorum, ne dersiniz?

Pili 7000mAH, ekran 11 inch, rami 4 gb, hdd 64gb, ekranı IPS değil maalesef. Fiyatta 4200TL. Kılıfları çok pahalı ama 700-800tl neredeyse... oyunlan işim yok, Video dizi-film izleyeceğim daha çok.
Top Bottom