Arama sonuçları: *

1. F

Yardım android tablet kulaklık klavye mouse

klavye mouse kulaklık baglayabilecegim dönüştürücü öneriniz varmı pubg için kulaklık corsair elite rgb usb
  2. F

Yardım tablet kullananlar bakabilir mi

ipad tabletim var klavye mouse kulaklık takmak istiyorum pubg oynayıp ve aynı anda şarj edebileceğim dönüştürücü var mı bildiğiniz şarj olmasa da olur kulaklıgım corsair elite usb fakat 13.4 üzeri sürüm dönüştürücüler desteklemiyormuş yardımcı olabilecek var mı? 1647694071 neden kimse yardımcı...
  3. F

Öneri 2022 yılında ipad 8 2.el alınır mı ?

2.el ipad 8 almak istiyorum pubg ve sosyal medya için en ucuzu garantili temiz sorunsuz çiziksiz 3500-4000 arası 1647567489 3500-4000 genelde fiyatlar değer mi ?
  4. F

Yardım pubg için ipad öneri

merhaba pubg için ipad önerir misiniz en düşük fiyata sahip olan pubg oynatan modeli olursa sevinirim 2.elini sorunsuz bulursam çok daha iyi olur sizin de varsa 2.el paylaşır mısınız teşekkürler
  5. F

PUBG için A7 mi T10s mi ?

başlığa yazdığım gibi hangisi sosyal medya ve pubg için önde ?
  6. F

pubg için t10s mi a7 mi

merhaba iki tablet arası kaldım hangisini tercih etmeliyim işlemcisi hangi tabletin pubg için daha iyi ve sosyal medya için alacağım bir de klavye mouse bağlamak istiyorum kulaklık takıp var mı böyle bir ekipman takabileceğim 1647363207...
  7. F

1000 tl kasmayan tablet

merhaba sosyal medya için netlix , youtube için spotify için kullanacagım ios gibi stabil beni üzmicek kasmayan bi tablet var mıdır bu fiyatlar arasında teşekkürler
Geri